söndag 26 november 2023

En smakebit söndagen - Calima av Gabriella Ullberg Westin

  
På söndagarna bjuder bloggare på smakbitar (utan spoilers) ur böckerna de läser i Astridtereses Smakebit på söndagen

Den gångna veckan har varit händelserik så jag har faktiskt inte hunnit läsa speciellt mycket, utan har t o m somnat som en klubbad säl varje kväll (och det händer inte ofta) Just nu läser jag alltså vidare på samma bok som förra helgen.

Min smakbit kommer allt från sidan 249 i Calima av Gabriella Ullberg Westin (titeln är länkad till förlagets sida där det finns mer info om boken)

"De turas om att öva, var och en medan den andra vilar. Maja noterar att Estelles blick blir allt mer spänd och fokuserad. Det är som om den spänstiga kroppen förvandlas med hjälp av Antonios instruktioner. Hon måttar spark efter spark och det smäller dovt och hårt mot säcken, håret hänger i svettiga testar kring ansiktet, blicken är vild nu och det är som om hon inte får nog. Antonio står intill med ett imponerat leende på läpparna men Maja kan inte låta bli att undra vad Estelle tänker på. Flämtande sjunker hon till slut ihop på golvet, för det våta håret bakåt och dröjer med blicken i Majas."
6 kommentarer:

 1. stressar sällan med böcker, tack för smakbiten.

  SvaraRadera
 2. Man läser i den takt man hinner och kan. Själv läser jag alltid minst två samtidig o sen en ljudbok därtill. Funkar bra för mig som lätt blir uttråkad. Tack för smakbit

  SvaraRadera
 3. Och jag har fortfarande inte läst något av henne 😁

  SvaraRadera
 4. det låter jobbigt att sparka och slå på säckar och bli svettig i håret. en undrar varför? tack för smakebiten!

  SvaraRadera
 5. Jag är redo att lägga mig typ 19:30 varje kväll men just igår hade jag lite svårt att somna.

  SvaraRadera
 6. Verkar som om Estelle tar ut sina frustrationer på säcken. Det är ju bättre att göra så än att göra det på andra människor i alla fall.
  Vill fortfarande läsa boken men det kommer nog att dröja.

  SvaraRadera