fredag 8 mars 2013

Sämsta reabordet

Japp, idag hittade jag det hittills absolut sämsta bokreabordet hittills. Och det skulle högeligen förvåna mig om jag någonstans skulle hitta något sämre eller ens lika patetiskt.

Varje gång vi är och handlar i bokreatider så brukar vi kolla upp reabordena eftersom det alltid dyker upp titlar som inte funnits där första dan eller ens på reklamen.

Idag handlade vi på ICA Kvantum och visst, ordningen på bordena var inte längre riktigt lika bra som första dagen, men fullt godtagbar ändå.

Sen kikade vi in på Akademibokhandeln...samma böcker som överallt annanstans men dyrare.

Och eftersom Coop låg i princip på vägen så gick vi in där också bara för att titta ifall dom hade något. Jösses, det var det sorgligaste jag sett på länge. Bokreabordet var i storlek ungefär som ett större campingbord och där låg det några högar, ca 10 olika, med böcker. Några kokböcker, lite barnböcker och ett par skönlitterära, men inga av dom mer populära titlarna. Inga skyltar, ingenting som talade om att det här var bokrean, bara prislapp på böckerna. Det var i princip ingen idé att ens kika på böckerna, men självklart kunde jag inte låta bli. Och lika självklart så hittade jag nånting jag ville ha, nämigen Steven Saylors I Hades käftar. Jag gillar hans deckare som utspelar sig i det antika Rom.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar