måndag 5 augusti 2013

En liten hattaffär på hörnet

En liten hattaffär på hörnet av Marita Conlon-McKenna

"När Ellie Matthews mamma dör blir hon plötsligt ensam ansvarig för mammans gamla hattaffär i hjärtat av Dublin. Men förändringens vindar blåser och ett stort fastighetsföretag vill riva alla butikerna på gatan för att bygga en stor galleria. Ellie måste bestämma sig: ska hon följa i sin mammas fotspår eller ska hon sälja?
Uppmuntrad av sina vänner bestämmer hon sig för att behålla affären och snart har brätten och band, fjädrar och flor blivit viktiga ingredienser i hennes liv. Kundkretsen växer snabbt - mängder av kvinnor visar sig vara på jakt efter den perfekta hatten för bröllop, modevisningar och fester.
Så möter Ellie den spännande rockmanagern Rory Dunne och lyckan tycks vara fullständig. Men varför fortsätter fastighetsföretagets advokat Neil Harrington att dyka upp på de mest oväntade platser?"

------------------------------------------

En riktigt mysig bok! Jag är en total "sucker" när det gäller den här typen av boktitlar så självklart var jag tvungen att köpa "En liten hattaffär på hörnet" när jag såg den.

Boken är väldigt lättläst, positiv, riktigt gullig men ingenting man kommer ihåg i längden. Men det är väl lite det som är charmen med den, den är perfekt när man behöver nånting att bara vila ögonen på och må bra.

En liten hattaffär på hörnet finns att köpa hos t ex

Adlibris
Bokia
Bokus
CDON2 kommentarer:

  1. Jag läste den för ett tag sedan och håller med, riktigt mysig och charmig läsning :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Precis en sån som man "behöver" ibland.

      Radera