måndag 19 augusti 2013

Vecka 36

Vecka 36 av Sofie Sarenbrant

"Sommarsäsongen i det lilla fiskeläget Brantevik är över för den här gången. För familjerna Winter och Malm har det varit en regnig semestervecka och stämningen är inte på topp. De bästa vännerna Johanna och Agnes är båda gravida och inom några få veckor kommer de att vara mammor.
I ett försök att ändå avsluta vistelsen på ett bra sätt bestämmer sig paren för att gå till den lokala hamnkrogen. Men något går fruktansvärt fel och på morgonen när de vaknar är Agnes borta.
Agnes försvinnande blir veckans stora nyhet och polisen och media arbetar var och en på sitt håll för att finna en lösning p gåtan. Men det blir en kap mot tiden och allt tar en oväntad vändning när en död kvinna hittas på en strand."

-----------------------------------------

Jag har varit ganska nyfiken på Sofie Sarenbrant i o m att många verkar ha tyckt väldigt mycket om hennes böcker. Och jag håller nog med den stora massan - för en gångs skull. Vecka 36 var riktigt spännande och bjöd på en del oväntade vändningar som man inte är van vid när det gäller svenska deckare.
Självklart blir det också lite extra otäckt när det handlar om mord och gravida kvinnor.
Det finns en fortsättning till den här boken så nu måste jag ju lägga vantarna på den också så jag får reda på vad som händer sen.

Vecka 36 finns att köpa hos t ex

Adlibris
Bokus
CDON
GinzaInga kommentarer:

Skicka en kommentar