torsdag 12 november 2015

Friheten

Titel: Friheten
Författare: Amalia Vilde
Format: E-novell
Antal sidor: 39
Förlag: Hoi förlag
Recensionsex

"Efter vad som kan vara en evighet, men ändå alldeles för snart faller hon ihop på filten. Han stannar upp och lägger sig bredvid henne. Med slutna ögon formar hon sig efter honom. Hon är underbart vacker och han känner sig helt tillfreds där han ligger med armarna tätt runt henne. 
Glöm inte ditt uppdrag.
Rösten från bakhuvudet får honom att stelna till. Han tittar på Shia. Vilket uppdrag? Hon är anledningen till att han är här."


------------------------------------------------


Friheten är den fjärde novellen i Amalia Vildes erotiska serie om De sju dödssynderna. Friheten är alltså den fjärde dödssynden och inspirerad av Lättja.

När jag börjar läsa den här novellen får jag en otäck känsla av att det här är en sci-fi-novell. Jag läser i princip allt men den enda genréen jag har svårt för är sci-fi. Och visst är detta lite sci-fi-inspirerat, men som tur är så slipper jag androider och dylikt, författaren har mycket snyggt lyckats vrida till berättelsen så att trots att ramen håller sig inom sci-fi, så tilldrar sig händelserna i en mer "normal" omgivning. När jag väl insåg det så släppte mina "anti"-tankar direkt.

Som vanligt är det en välskriven grundberättelse kryddat med rejält het erotik. Jag gillar Vildes serie och tycker att den blir bättre och bättre för varje ny dödssynd och novell. Det är faktiskt så att hon nästan lyckas omvända mig - den här typen av sci-fi har jag absolut inga problem med!
Tack Amalia Vilde för rec.exet!

Mer om författaren och hennesnoveller finns på Amalia Vildes blogg

Mina recensioner av de tre första delarna i serien

Superbia och Adonis
Demonen



Friheten finns att köpa hos t ex

Adlibris
Bokus
CDON




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar