måndag 2 november 2015

Månadssammanfattning - oktober 2015Månadssammanfattning - Oktober 2015

Antal lästa böcker: 11
Antal lästa noveller:3
Antal häften:0
Totalt antal sidor: 4114
Inbundet: 7
Kartonnage: 1
Danskt band: 1
Häftad:0
Storpocket:0
Pocket: 2
Excess: 0
E-bok: 3
Lästa rec.ex: 10
Lästa hyllvärmare: 0
Köpt: 1
Fått: 9

Böckerna jag läst i oktober är

Jag är Pilgrimen - Terry Hayes 
Död i dimma - Stieg Trenter 
Experimentet - Catrine Tollström 
Ett vet jag säkert - Oprah Winfrey 
Vinterfolket - Jennifer McMahon 
Sista tåget från S:t Lazare - Stieg Trenter 
Tid: Livet är inte kronologiskt - Alex Schulman & Sigge Eklund 
Par i brott - Agatha Christie 
Mot vägs ände - Rolf Rådén
Minnesskymning - Mattias Kuldkepp 
Fem små grisar - Agatha Christir 
4.50 från Paddington - Agatha Christie 
Stöld av babian - Anna Karolina 

Det är som förgjort! Jag hinner knappt tänka tanken"Det lär bli en bra läsmånad eftersom vi knappt har några aktiviteter inplanerade", så smäller det till och så har jag det så fullt upp att jag helt enkelt inte hinner läsa det jag skulle vilja läsa. Så hädanefter är det nog lika bra att göra det omvända, dvs planera för väldigt få lästa böcker, så kanske det sedan känns som att man ändå hinner med mycket om man nu skulle hinna läsa mer än planerat. Men överlag är jag nog ändå nöjd med oktober - jag har ju längtat efter att få läsa en tegelsten och nu fick jag det. Och så blev det några Agatha Christie, vilket alltid är trevligt. Utöver det så blev det ju också några noveller av Stieg Trenter. En omläsning av Trenters böcker har stått högt på min önskelista, men inte hunnits med. Nu blev det inte en omläsning, istället upptäckte jag hans noveller och dem tyckte jag också om, faktiskt nästan lika mycket som jag tycker om böckerna.

Det är redan november och dagarna går alldeles för fort. I november vet jag att det inte blir så många böcker till antalet och jag vet det därför att jag börjar månaden med tre stycken tegelstenar som var och en tar tid att läsa. Utöver det så håller min man och jag vår absolut sista föreläsning på ett naturbruksgymnasium alldeles i början av december, så materialet måste uppdateras nu i november. Och sånt tar ju tid från annat som jag hellre skulle vilja pyssla med. Ska bli riktigt intressant att se hur det går i november...3 kommentarer:

  1. Du har hunnit med en hel del under oktober. Ser att du läst Stieg Trenter. Av honom läste jag några böcker för många år sedan.

    SvaraRadera
  2. Jag brukar oftast planera för fem böcker varje månad, men det är väldigt sällan som det blir så få. De böcker jag hinner med utöver dem känns som en väldigt bra bonus :)

    SvaraRadera
  3. Även om det kanske inte blev så mycket som du hade tänkt dig, så har du ju hunnit med en hel del böcker :) Jag blir lite sugen på att läsa Agatha Christie nu när du skriver om henne. Mordet i prästgården ligger ju och väntar på mig... (Jag måste bara hitta den först.)

    SvaraRadera