torsdag 19 november 2015

Uppföljning tegelstenar

I somras var jag väldigt sugen på att sätta tänderna i en tegelsten och hade då t o m några som jag valde mellan. Nu blev det inte så att jag hann läsa någon av de böckerna, men det har blivit tegelstenar lästa i alla fall. Och tyvärr har det blivit så att jag fått läsa tre tegelstenar nästan direkt efter varandra, så just nu är jag rätt så less på så tjocka böcker

De jag läst är




Jag är Pilgrimen av Terry Hayes
(792 sidor)











Gudar och monster av Laini Taylor
(586 sidor)









Och så håller jag just nu på och läser den tredje





Döden som diktator av Mark Geaney
(600 sidor)








Just nu känns det som att när jag väl är klar med den här så vill jag läsa lite tunnare böcker ett tag...i alla fall tills jag blir sugen på en tegelsten igen.

Vad tycker du om tegelstenar?








7 kommentarer:

  1. Jag gillar dom :) men som du säger, ibland kan det bli lite för mycket av det goda :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. När det blir för många i rad så ledsnar man lite!

      Radera
  2. Jag älskar tegelstenar, men de måste vara bra, annars känns de oövervinneliga. Jag har också 'I am Pilgrim', oläst än så länge. Jag har den som e-book, vilket gör att man inte inser att det är en tegelsten. Känns också lättare att läsa då.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jo, Jag är Pilgrimen var lite skrämmande när man hade kolossen framför sig. Som tur är så var den så bra att inte tog så lång tid att läsa den.

      Radera
  3. Jag älskar ju tegelstenar, men för många i rad funkar inte. Ibland måste jag få känna att jag kommer någonstans i boken :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Lite samma här. När det blir för många i rad så längtar man efter den där boken som inte är så omfattande utan bara på 200-300 sidor eller t o m mindre.

      Radera
  4. Ja, att läsa flera tegelstenar på raken kan bli mastigt. Brukar försöka blanda om jag kan :)

    SvaraRadera