torsdag 25 juni 2015

#strandbryn - Sommarlov med Kulturkollo

Det här inlägget ingår i Kulturkollos  #sommarlovmedkulturkollo och dagens temaord är #strandbryn.

Jag blir så otroligt sugen på att gå där i strandbrynet och känna lukten av hav. Men tyvärr, stränder och allt vad det innebär funkar inte för mig så länge solen skiner och det är varmt. Så det är bara på kvällen, natten eller på hösten som fungerar för mig. Jag är nämligen en av dessa människor som bränner sig väldigt lätt, dvs 10 sek i solen så börjar det strama i huden (har redan bränt mig vid höger handled och handrygg) tidigare i år. Plus att jag inte tål värme heller speciellt bra... Så tyvärr, stränder och strandbryn dagtid, som på bilden, får jag bara drömma om. Men det finns ju något positivt med det också - jag kan sitta antingen inne eller ute i skuggan och läsa hur mycket som helst!
8 kommentarer:

 1. Va synd, jag kan vara ute i timmar

  SvaraRadera
  Svar
  1. Va skönt det måste vara att kunna vara ute utan att behöva skyla sig från topp till tå!

   Radera
 2. Lider med dig angående sol och värme. Jag tål det heller inte bra och har också redan bränt mig. Förra sommaren var ett helvete.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Låter kanske lite knäppt men va skönt det är att höra att jag inte är ensam om såna här problem! Soliga, varma somrar är ett elände! Och jag gillar definitivt inte att behöva hela tiden ha på mig kläder som skyddar lite i alla fall...det är ju bli bara ännu varmare och då mår man illa.

   Radera
 3. Jag älskar solen och stranden. :)

  SvaraRadera
 4. Det är något särskilt och rogivande med kluckande vatten. Jag håller mig gärna i skuggan mitt på dagen jag också.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Håller med! Även om jag inte kan vara ute på stranden på dan så är det väldigt skönt och rogivande att sitta på bryggan på kvällen.

   Radera