måndag 4 april 2016

Veckans bokbloggsfråga - vecka 14

Inatt har jag sovit så tungt och så länge på morgonen att jag är helt mosig i hjärnan. Alltså har jag svårt att komma igång idag och då kom Veckans bokbloggsfråga, som anordnas av Barnboksbloggen,  som en räddare i nöden. Den är precis lagom just nu för att komma igång med lite grann och kanske få någonting gjort. Idag lyder frågan

Vad tycker du om bokbloggstävlingar? Brukar du arrangera tävlingar på din blogg? Tycker du själv om att delta i tävlingar på bokbloggar? Nu tänker jag framförallt på sådana tävlingar där man t ex lottar ut en bok, inte på utmaningar och läsmaraton/läs-a-lots. 

----------------------

Tävlingar är trevligt och det bästa är ju att man kan vinna en bok (man kan ju inte säga nej till en bok som man kan få bara genom att t ex svara på en fråga och skriva ett inlägg på sin egen blogg). Jag har anordnat några här på bloggen och kommer nog snart att anordna en igen eftersom jag råkar ha en dublett av en bok (så håll koll på bloggen så att ni inte missar tävlingen) och jag har också deltagit i ett antal olika tävlingar. Jag brukar delta när vinsten är en bok som jag är eller blir intresserad av och härligt nog har jag också vunnit ett par gånger.


7 kommentarer:

 1. Jag brukar också delta när det är något som intresserar mig :)

  SvaraRadera
 2. Åhh vad spännande undrar just vilken bok det är.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hahaha, det får du reda på så småningom.

   Radera
 3. Spännande med tävling! Jag kommer hålla utkik ;)

  SvaraRadera
 4. Ja men roligt med tävling, ska hålla utkik :)

  SvaraRadera
 5. Ibland är det ju väldigt smidiga tävlingsvillkor, då är det roligt att tävla! :)

  SvaraRadera