torsdag 6 juli 2017

Helgfrågan vecka 27Kvällsvila med Dart (jag ligger i soffan med Dart på magen) avklarad och maken har gått och lagt sig så han orkar upp i morgon bitti. Så resten av kvällen till sent på natten (eller tidigt på morgonen) kan jag pyssla med mitt. Och eftersom det är torsdag så är det Mias Helgfråga som kommer först. Hon frågar

Vilken bok är du mest nyfiken på ur din sommarbokhög?
Bonusfråga: Vad ska du på semestern? Finns det någon plats du vill besöka?

------------------------

Jag har ingen sommarbokhög men jag har en hel del högar med olästa böcker och precis som vanligt så plockar jag därifrån efter vad jag får lust att läsa just då. Och nyfiken är jag alltid på varenda en av mina olästa böcker, synd bara att dygnet inte har mer än 24 timmar för jag skulle nog behöva 12 till.

 
Vi åker ingenstans på semestern utan stannar hemma. Maken börjar sin semester först i slutet på juli och då har han ordnat så att han har en del att göra här hemma (vedleverans som ska in i vedbon, planera lite för extra marken vi precis har skaffat osv osv) och så har vi ju djuren också som inte kan lämnas i händerna på vem som helst. Så vi gör bara dagsutflykter.
Vid något tillfälle skulle jag gärna vilja åka till Gotland och besöka djurparken B&M Gård som en kompis till mig har. Och det bästa vore ju att åka dit på sommaren när alla djuren är ute.

13 kommentarer:

 1. Samma här: gott om oläst men ingen egentlig "sommarhög". Och inga storslagna resor planerade heller!

  SvaraRadera
 2. Ja Gotland vore fantastiskt fint att åka till. Fina högar du har, vilken underbar prydnad.👍

  SvaraRadera
 3. Jag har inte heller någon sommarbokhög. Min hög är helt oberoende av årstid :)

  SvaraRadera
 4. Behöver också fler timmar på dygnet för att hinna med alla böcker :)

  SvaraRadera
 5. Bokhögar finns det gott om här hemma, men ingen sommarbokhög ;)

  SvaraRadera
 6. Behöver också extra timmar för att hinna med :)

  SvaraRadera
 7. Ja tänk vad fint om man skulle få extra lästimmar på ett dygn.

  SvaraRadera
 8. Gotland lockar även mig. Gillar dina rejäla bokhögar :)

  SvaraRadera
 9. det blir en del dagsutflykter ifrån sommarstugan. och bokhögen lockar

  SvaraRadera
 10. Toppen med så mycket att välja bland. :)

  SvaraRadera
 11. Ingen sommarbokhög hos mig heller, men det finns ju alltid massor att läsa :-) Förstår precis dilemmat med semester och djur. Det är inte enkelt att resa bort ens en hel dag när man har djur som behöver mat, vatten och passning. I sommar har vi blivit erbjudna hus- och djurpassning under ett par veckor när vi är på resa. Det känns skönt att ha några på plats som håller uppsikt och tar hand om allt. Och jag känner att jag kan lita på dem som skall bo här, det viktigaste kriteriet av alla.

  SvaraRadera
 12. Jag har inte heller någon sommarbokhög och nu påminde du mig om att jag också har ett vedlass som måste hämtas och få hem!

  SvaraRadera