torsdag 6 juli 2017

Hett i hyllan #99


Det är kallt ute IGEN och jag börjar tröttna på det här på allvar. Vi är redan i början på juli och jag går fortfarande omkring med tjocka byxor och dubbla tröjor! Maken påstår att när han väl går på semester (i slutet av juli) så blir det fint väder - det känns som att jag nog får hoppas på att det blir så.
Nu är det i alla fall dags att visa upp sina hyllvärmare i Hett i hyllan, som anordnas av Bokföring enligt Monika. Monika säger

Jag bara gissar nu, men jag tror inte jag är ensam om att ha en del böcker i hyllan som stått där i evinnerliga tider. Är det inte dags att de där, halvt, bortglömda böckerna får ta lite plats och synas? Jo, det tycker jag. Verkligen. Därför kommer de, en efter en, att dyka upp här varje torsdag under rubriken Hett i hyllan. Lite lagom tvetydigt, eller hur? Vad har du för dolda skatter i hyllan?

-------------------

Den här gången har jag tagit fram ännu ett loppisfynd


Simmaren av Joakim Zander (titeln är länkad till förlagets sida och där finns mer info om boken)
Den här boken köpte jag år 2014 på Ulva bakluckeloppis. Jag har alltid en bok på nattduksbordet som jag äser några sidor ur innan jag somnar och det finns några krav på de böckerna. Det ska vara pocket (lättare att hålla i) och det ska vara lättläst och ingenting som man behöver fundera närmare på. Den får gärna vara lite spännande och intressant, men inte så mycket att jag inte kan lägga ifrån mig boken när det är dags att släcka. Och då brukar valet bli deckare, väldigt många är precis den typen som passar till sådan läsning. Sängläsning skaffar jag då oftast just på loppisar för det brukar finnas ett rejält utbud av den typen av böcker där. Varför just den här boken blivit kvar oläst i bokhyllan beror nog på att den låg i bakersta raden i pocketbokhyllan.
Just nu håller jag ju på med "Stora utrensningen" men den här tror jag kommer att få stanna kvar i bokhyllan och jag ska nog flytta fram den så att jag får syn på den nästa gång det är dags att byta bok på sängbordet.


4 kommentarer:

 1. Har faktiskt dem här boken på min nyfiken-på-lista, den syntes lite överallt för ett tag sedan. Av vad jag hörde då så ska den vara bra :)

  SvaraRadera
 2. Jag har den också och tänkt många gånger nu måste jag läsa den.
  Vi får väl göra slag i saken.

  SvaraRadera
 3. känner igen både författare och titel men jag har inte läst

  SvaraRadera
 4. Den där boken har jag på plattan men den är oläst.

  SvaraRadera