torsdag 27 juli 2017

Helgfrågan vecka 30


Jag har nu tagit min kvällsvila, lekt lite med mina nya målarfärger och nu ska jag svara på Mias helgfråga innan det är dags för en mugg te och lite läsning. Frågan lyder

Vilken typ av bok undviker du helst? (Nu skrev jag inte genre för ibland missuppfattas det, men jag hoppas ni förstår vad jag menar)

Bonusfråga: Motionerar/tränar du?

------------------

Jag är i stort sett en allätare när det gäller böcker, men det finns faktiskt e genré som jag undviker i alla lägen och det är sci-fi. Jag har provat och det ganska ordentligt till och med. Brorsan hade en gång i tiden en riktig sci-fi-period och min vana trogen så läste jag hans böcker också när jag inte hittade något annat läsbart. Så jag har provat men det funkar helt enkelt inte för mig...det tar bara ett par sidor så är jag redo att lägga bort boken. Men som vanligt så fortsätter jag prova lite då och då, vem vet, kanske det dyker upp en bok någon gång som jag gillar, även om det inte hänt än så länge.

Bonusfrågan: Nej, man kan nog inte säga att jag motionerar eller tränar, det funkar inte riktigt för mig eftersom jag sitter i rullstol. Däremot gör jag lite övningar, både såna som jag fått av sjukgymnast och såna jag hittat på själv, här hemma lite av och till när jag känner för det.

11 kommentarer:

 1. Lars Wilderäng har jag läst och han skriver bra böcker. Alltid bra med lite övningar.

  SvaraRadera
 2. sci-fi gillar jag i måttliga mängder

  SvaraRadera
 3. Jag har heller aldrig riktigt fastnat för sci-fi.

  SvaraRadera
 4. Klart du tränar, övnings man behöver göra för kroppen är träning, vissa träningspass innebär att skotta jord ute på gården eller stor städa huset. Jag gör mycket övningar vilket kroppen mår bra av, man måste inte åka på gymmet för att träna :) Jag har aldrig provat läsa någon riktigt sci-fi bok, bara de för ungdomar och de är ju inte så där tjocka med massa text och tar en evighet att läsa.

  SvaraRadera
 5. Har läst en del Sci fi för evigheter sen men numera är det en genre som inte lockat, men det kan ju förändras...

  SvaraRadera
 6. Jag har en och annan genre som jag gör likadant med. Fantasy är ingen favorit för mig, men det händer att jag hittar en som passar mig :)

  SvaraRadera
 7. Jag hade en period när jag läste en del sci-fi, influerad av maken. Gillade det då, men numera är det mer tveksamt.

  SvaraRadera
 8. nej, SF är inget jag gillar heller. fantasy då och då. träna kan en väl göra på många olika sätt

  SvaraRadera
 9. Sci-fi har jag nog upptäckt storheten med under senare år. Känns som jag börjat masskonsumera scifi-dystopier... :D

  SvaraRadera
 10. Läser inte heller sci-fi :)

  SvaraRadera
 11. Har för dålig koll på vad som ska räknas som sci-fi. Är nog inte storkonsument med andra ord.

  SvaraRadera