söndag 19 november 2017

En smakebit på søndag - Sjusiffrigt

Jag vet inte riktigt vart lördagen tog vägen, den bara försvann. Jag läste och målade och på kvällen tittade jag lite på tv och så var dagen slut. Samtidigt är det faktiskt jätteskönt att ha dagar då man struntar helt i alla måsten och bara håller på med sånt man har lust till. Och söndagen tänkte jag faktiskt tillbringa på exakt samma sätt, dvs strunta i alla måsten. Jag får istället ta itu med alla måsten i början på veckan, men det är det värt när man kan ta en hel helg och bara göra det man har lust till.
Men En smakebit på søndag, som numera anordnas av Astrid Terese med bloggen Betraktninger, har jag alltid lust med. Det går ut på att man ska bjuda på en smakbit från boken man läser och det finns bara en regel = no spoilers!

----------------------------

Min smakbit kommer från sidan 28 i Sjusiffrigt av Anna Karolina (titeln är länkad till förlagets sida och där finns mer info om boken)
"Kniven satt fastkilad i låret och han krängde i stolen. Flämtade och frustade. Stirrade mot sitt lår med ögonvitor som lös i mörkret. Han skrek igen när Carla drog ut bladet. Först hände ingenting. Sedan kom blodet. Rött genom jeansen. Julia såg fläcken sprida sig och kämpade för att motstå impulsen att springa fram. Att stoppa blödningen och lägga ett tryckförband."
11 kommentarer:

 1. känner igen författarnamnet, men har inget läst. tack för smakebiten!

  SvaraRadera
 2. Den har jag tänkt läsa ganska snart :)

  SvaraRadera
 3. målande är avkopplande, tack för smakbiten!

  SvaraRadera
 4. Fick hemma denna förra veckan och är riktigt sugen på att börja läsa den! Tack för smakebiten!

  SvaraRadera
 5. Tack för smakbiten, aj! Känner inte till titeln men författarnamnet.

  SvaraRadera
 6. Vilken skön helg! Den här läste jag ut i lördags morse :-)

  SvaraRadera
 7. Å fy, verkar ruggigt. Tack för smakbiten.

  SvaraRadera
 8. Känner till författaren men inte läst något, än. Tack för smakbiten!

  SvaraRadera
 9. Det er virkelig deilig med en helg der man gjøre bare det man har lyst til :-) Jeg har få slike siden jeg studerer og jobber. Men denne helgen har ikke vært ille. Vi har hatt den yngste sønnen vår og kona hans til middag i dag. Og det har vært en perfekt søndag <3 Ha en riktig fin søndagskveld!

  SvaraRadera
 10. Har själv inte läst något av AnnaKarolina, kanske dags? Läshögen bara växer...

  SvaraRadera