lördag 18 november 2017

Recension: När äventyret väntar av Sofia Fritzson

Titel: När äventyret väntar
Serie: Systrarna & kärleken, del 2
Författare: Sofia Fritzson
Format: Pocket
Antal sidor: 268
Förlag: HarperCollins Nordic
Recensionsexemplar

"Två människor kan inte bli mer olika än Fanny Storm och Christopher Floros. Hon är rebellen och lever för sin motorcykel. Han är den ensamstående pappan som arbetar som revisor, alltid lika korrekt och perfekt.

När de möts av en slump är det ändå något som sprakar till och attraktionen är omedelbar. Snart inser de att dragningskraften mellan dem skulle kunna leda till djupare känslor. Men Fanny är säker på att relationer inte är något för henne. Ska hon våga släppa sin rädsla och stolthet och lita på en annan människa?"

---------------------------

 Jag läste första delen i den här serien när den kom ut ett år sedan och tyckte den var en mysig bok och ville sen gärna läsa fortsättningen också. Nu är alltså del 2 här och då måste jag bara läsa den också.

Personen jag var mest nyfiken på i förra boken var Fanny och till min glädje handlar den här boken om henne. Det roliga är att hon är precis som jag hade tänkt mig henne och hon kommer mig närmare än vad hennes syster Melinda gjorde. Att Fanny sen hittar sin drömprins i en man som är raka motsatsen till henne själv känns logiskt, jag tror faktiskt att motsatserna ofta dras till varandra och passar bäst ihop. Man tröttnar inte lika fort eftersom det hela tiden finns något nytt att upptäcka hos den andra.

När äventyret väntar är lättläst och mysig feelgood som är härlig att läsa när man vill fly vardagen en liten stund. Jag ser verkligen fram emot nästa del i den här serien!

Tack HarperCollins Nordic för rec.exet!


Mer info om författaren och hennes böcker finns på Sofia Fritzsons websida

Min recension av första delen i serien

När drömmen slår in

När äventyret väntar finns att köpa hos t ex

Adlibris
Bokus
CDON


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar