måndag 4 december 2017

Tematrio - Önskade julklappar

Kvällsvilan avklarad så nu är det snart dags för en stor mugg te och en kvällsmacka. Sen måste jag försöka gå och lägga mig vid någorlunda vettig tid ikväll eftersom jag ska till läkaren imorgon. Men först ska jag delta i Lyrans Tematrio. Hon uppmanar

Berätta om tre tillskott som känns nödvändiga i din bokhylla!

-------------

Jag har faktiskt bestämt att jag inte ska ha några böcker till julklapp i år, hyllorna (och ett bord) är fulla med olästa böcker så jag behöver egentligen inte en endaste bok till. Fast jag måste ju medge att jag har tänkt mig att nappa på något erbjudande och köpa ett par pocket till julhelgerna (för då vill jag nog ha något lite lättsamt att läsa).

Men en trio ska jag nog få ihop, alltid är det ändå något man så gärna skulle vilja ha (titeln är länkad antingen till förlaget eller Bokus sida och där finns mer info om boken)
1. Någon av böckerna ur Barnes & Nobles serie med läderinbundna klassiker, till exempel Les Misérables, men vilken som helst ur den serien duger.(titeln är länkad till Bokus och där finns mer info om boken) Jag har redan några av böckerna i den serien och skulle mer än gärna vilja ha fler, de är så underbara.


2. Älska chili  av Björn Johansson, David Stark, Jennifer Bark
Men kan aldrig ha för många kokböcker och den här skulle passa perfekt i kokboksbokhyllan i köket.
3. Begravd jätte av Kazuo Ishiguro9 kommentarer:

 1. Les Misérables låter som en fin bok, har läst för vuxna.

  SvaraRadera
 2. Begravd jätte köar jag på biblioteket.

  SvaraRadera
 3. Behöver och behöver... en kan väl önska sig lite ändå! Kazuo Ishiguros är ju dessutom så jättebra att den gills som livsnödvändig.

  SvaraRadera
 4. Visst är det roligt att äga sådär VACKRA böcker?! Och "Begravd jätte" är verkligen en fin bok - drömsk och vemodig saga. Men däremot kan jag inte hålla med dig om kokböckerna. Har knappt några alls förutom "Sju sorters kakor", kollar på nätet istället.

  SvaraRadera
 5. Begravd jätte kommer jag att läsa - snart - har ett par andra titlar till utmaningar som måste komma först. Men sen så! Ser fram emot den!

  SvaraRadera
 6. tror att jag sett de där fina läderbundna klassikerna i London. Begravd jätte är en jättefin julklapp som en gott kan ge sig själv

  SvaraRadera
 7. Ja just det, Begravd jätte vill jag ju läsa, bra att bli påmind. ;)
  Chili är gott (i lagom mängd), väldigt c-vitaminrikt oxå. :)

  SvaraRadera
 8. Begravd jätte är så bra.

  SvaraRadera
 9. Begravd jätte "borde" man nog läsa.

  SvaraRadera