fredag 30 augusti 2019

Fem en fredag vecka 35: Hopp


Det är fredag och dags att svara på fem frågor i Fem en fredag som arrangeras av elisamatilda. Veckans tema är Hopp och frågorna är

1. Vad behöver du göra dig fri ifrån?
En massa böcker! Jag rensar ut med jämna mellanrum från mina bokhyllor och antingen skänker bort till vänner och bekanta eller säljer på loppis, och har ett antal kartonger som ska bort men  det har inte riktigt fungerat med skänkandet och säljandet just nu så det är alldeles för många kartonger som väntar på rätt ägare.

2. Vad är det högsta du hoppat från?
Jag har inte hoppat från speciellt höga höjder någonsin och ju äldre jag blir desto mer höjdrädd blir jag. 

3. Vad återhämtar du dig ifrån?
Idag är det från gårdagens läkarbesök och behandling. 

4. När hoppade du senast i någon typ av vatten?
Det var väldigt länge sedan, så länge sen att jag inte ens kommer ihåg säkert när det var. Jag tror det nog var på den tiden vi åkte husvagn, vilket betyder på någon gång på 1990-talet

5. Vad för slags säng sover du på?
Jag har en ställbar säng som jag inte längre kan vara utan. Jag måste sova med huvudet lite högre och det är besvärligt att försöka få till det bara med kuddar så en ställbar säng är underbar att ha för då kan jag ställa in den perfekta höjden för överkroppen så att jag sover gott.

3 kommentarer:

  1. Efter tjugotalet flyttar bestämde jag mig för att böckerna skulle avvecklas. Nuhar jag bara faktaböcker och mina få ärvda böcker kvar.Men visst krävdes det mod av en bokälskare som numera nyttjar biblioteket. Vilken härlig känsla med ställbar säng, kanske blir det en sån för mig också när jag inte längre har gamla djur som vill hoppa upp!

    SvaraRadera
  2. Jag har också lite för mycket böcker och var faktiskt idag och köpte lämpliga kartongen för att kunna börja rensa ut. Skulle också vilja ha en ställbar säng!

    SvaraRadera