tisdag 20 augusti 2019

Kulturkollos veckoutmaning vecka 34 - Vad ser du fram emot?


Nu börjar nog de flesta vara tillbaka efter sommar och semester och för mig är det då dags att delta i Kulturkollos veckoutmaning där temat den här veckan är

vad ser du fram emot?

Hösten i sig kan man ju tycka lite vad man vill om, vissa (som jag) gillar och andra ogillar å det grövsta. Men jag hoppas ändå att de flesta av oss har något litet att se fram emot i det som komma skall och det tänker jag att vi ska ägna oss åt i veckans utmaning.
----------------

Våren för mig var fullt ös - medvetslös, på sommaren var det vila som gällde och hösten börjar bra i alla fall.

Det jag ser fram emot just nu är

Jag ska äntligen få min behandling nu i slutet på augusti. Eftersom jag fick en kraftig negativ reaktion förra sommaren på medicinen (troligtvis för att min kropp, medicinen och hettan inte riktigt fungerade ihop) så tog vi det säkra för det osäkra och förlängde mellantiden mellan behandlingarna så att den här hamnade på hösten istället. Och nu är det äntligen dags igen så det ser jag verkligen fram emot.
Att gå på Häxorna i Eastwick i september och eventuellt se Lennie Norman i oktober.
Jag ser såklart också fram emot att mysa inne och läsa en massa bra böcker när det regnar och blåser ute.

2 kommentarer:

  1. Det låter som att du har mycket att se fram emot i höst, i såväl stort som smått precis som det ska vara. Jag hoppas att du får en fin höst och önskar dig lycka till med behandlingen.

    SvaraRadera
  2. sommaren var verkligen varm, jag mådde inte bra... hamnade på akuten; högt blodtryck, högt socker... men nu mår jag bra :)

    SvaraRadera