fredag 11 augusti 2017

Helgfrågan vecka 32


Maken stack iväg för att handla så nu har jag en stund för mig själv och kan blogga lite. Mias Helgfråga kom så pass sent igår att jag inte orkade svara då utan det får bli nu istället. Hon vill veta

Vad ser ni framemot att göra i höst?
Bonusfråga: Fredag innebär lite mys för oss i familjen och då kan det bli något extra gott. Jag är extra svag för chips och ostbågar. 
Vad är du svag för i godis eller snacksväg?

---------------

Jag har inga större planer för hösten, än så länge i alla fall, utan hoppas snarare på att det blir lugnt och att inga större katastrofer inträffar, sånt har vi haft nog av de senaste åren.. Kommer vi sen på något kul så blir det nånting spontant. Fast nu kom jag ju på att vi faktiskt pratat om att ta en liten tur till Ullared, ingen av oss har varit där tidigare så det kan bli kul. Någon exakt tidpunkt har vi inte planerat in utan det får bli när vi känner för det. Och då kan det bli antingen i höst eller nån gång nästa vår.

Bonusfrågan: Ibland kan jag bli jättesugen på godis. Och då är det lösgodis som gäller och speciellt gelegodis, dvs gröna och svarta grodor, röda hjärtan osv. Min riktigt stora svaghet när det gäller godis är salmiak och lakrits men då ska det vara av den finska sorten som inte är så söt.
Vill jag ha nånting riktigt gott på kvällen så är det ost som gäller, dvs en rejäl ostbricka med olika typer av ostar, kex, lite vindruvor och päron.
Något annat som jag gillar är tsatziki med grönsaksstavar och lite bröd att dippa med.


13 kommentarer:

 1. Ullared har allt, hittade vår rosa mikro där... söt finsk lakrits är gott ❤️

  SvaraRadera
 2. Lakrits är gott :) Gelegodis däremot har aldrig fallit mig i smaken och ostbricka på riktigt har jag nog aldrig provat på!

  SvaraRadera
 3. lösgodis är inget jag gillar, tack och lov. men choklad är gott

  SvaraRadera
 4. Ullared låter spännande! Vart säkert 15 år sedan jag var där sist!

  SvaraRadera
 5. Ja, Ullared är en upplevelse hur man än ser på det ;)

  SvaraRadera
 6. Jag är inte så glad i sött, men salt däremot, det är gott :)

  SvaraRadera
 7. Jag har heller aldrig varit på på Ullared. Jag hyser lite blandade känslor där... Jag både vill och inte vill dit någongång. Just nu är det fokus på att rensa hemma istället. Det klassiska i slutet av en semester.

  SvaraRadera
 8. Ullared har jag inte besökt men det känns som att en borde göra det en gång iaf ;)

  SvaraRadera
 9. Godis kan jag vara utan numera. Men då jag förr åt det var det nog den finska lakritsen som lockade mest. ;)

  SvaraRadera
 10. Ja denna gången blev det sent med Helgfrågan ska komma lite tidigare. Ullared ligger inte så långt ifrån var jag bor men är inte där så ofta.

  SvaraRadera
 11. Lakrits är gott, men ostbricka är inte heller fel.

  SvaraRadera
 12. Lakrits är gott! Och lakritsglass är inte så dumt det heller men min största svaghet är choklad.

  SvaraRadera
 13. Ullared är alltid trevligt tycker jag. Dels för shoppingen men också som en liten utflykt. Vi bor inte så jättelångt i från så vi åker ett par gånger om året.

  SvaraRadera