söndag 20 augusti 2017

Veckoplanering vecka 34

Eftersom maken har semester nu så planerar vi nästan ingenting i förväg utan går mycket efter vad vi har lust att göra. Alltså har vi ingenting inplanerat för kommande vecka men det kan ju hända att vi helt plötsligt får för oss att åka iväg nånstans bara för att lusten faller på. Alltså får jag vara lite försiktig med mina veckoplaneringar under den här tiden, jag vet ju inte i förväg vad som kan hända, vad vi hittar på och hur mycket lästid jag kommer att få.




Men det jag tänkt läsa i veckan är






Inte flera mord av Maria Lang













Stora stygga vargen av Nele Neuhaus















En bön för de stulna av Jennifer Clement








Det borde komma minst en bok till under kommande vecka och den får jag i sådana fall läsa direkt, men nu finns det ju också utrymme för det.

Vad ska du läsa i veckan?









2 kommentarer:

  1. Jag tänkte försöka få utläst två böcker; Isporten av Jonna Berggren och Skuggan på världens botten av Thomas Ligotti :)

    SvaraRadera
  2. Jag påbörjade Mikko Porvalis "En blå död" på bussen imorse. Vad jag läser efter den är än så länge öppet:dels ser två böcker ut att vara på ingång på biblioteket ("Pakten" av Michelle Richmond och "Korpsystrar" av Bettan Bieberstein Lee), och dels har jag blivit lovade ett exemplar av Fredrik Backmans "Vi mot er", och kommer den släpper jag allt! �� Skulle ingen av dessa tre dyka upp blir det ytterligare en bok från Crimetimehögen:Caroline Eriksson "Hon som vakar" eller Dan Nilsson "Jag följer dig"

    SvaraRadera