onsdag 16 juni 2021

Omslagsonsdag vecka 24: Sommarläsning 2021

 

Jag skulle egentligen på provtagning idag men vi insåg att det kanske inte vore så bra att göra det dagen efter att jag fått vaccinationen så vi fick ändra om i schemat och går dit på fredag istället. Eftersom det är onsdag så börjar jag dagen med Omslagsonsdag

I vanliga fall bryr jag mig inte så mycket om utsidan utan det är insidan som räknas, men när det gäller böcker så är ju omslaget det första man ser. Så på onsdagar visar jag upp omslag efter ett givet tema. Det är bara omslaget som gäller, innehåll och titel spelar ingen roll.

Vill du också vara med och visa upp omslag så lägg en länk i kommentarerna så jag hittar dig sen. Du har hela veckan, fram till nästa onsdag, på dig att lägga upp dina omslag. Fri tolkning och OK att leta rätt på omslag var man vill.

Genreer är vi nog klara med nu för jag tror vi fått med de flesta. Det är alltså dags för något annat och det fick bli 

SOMMARLÄSNING 2021
(böcker du tänker läsa i sommar, typ av böcker du gillar att läsa på sommaren, associera fritt så länge det har med sommarläsning att göra)

-------------

Jag väljer omslag på böcker jag hoppas hinna läsa i sommar. Jag lär ju inte hinn alla och det finns ungefär lika många till i bokvagnen som väntar, men jag kommer nog att välja bland de här i första hand.


Jag är svag för omslagen på Lucinda Rileys böcker. Vilken/vilka tycker du bäst om?

3 kommentarer:

 1. Jag har valt nio böcker som jag räknar med att läsa, men det kan dyka upp ytterligare recensionsex och sådana prioriterar jag alltid. Min favorit bland dina omslag är Vedergällning. Här är mina:

  https://skrivrobert.blogspot.com/2021/06/omslagsonsdag-vecka-24-sommarlasning.html

  SvaraRadera
 2. Vilken härlig hög. Ser att vi har två samma.
  Här kommer mina: https://lenasgodsaker.blogspot.com/2021/06/omslagsonsdag-vecka-24-sommarlasning.html

  SvaraRadera
 3. Trevlig hög hos dig. Skickar min länk igen för första gången fick jag ett mail att min kommentar blivit blockerad.
  https://lenasgodsaker.blogspot.com/2021/06/omslagsonsdag-vecka-24-sommarlasning.html

  SvaraRadera