söndag 13 mars 2016

Veckoplanering vecka 201611

Planeringen för vecka 10 fungerade ganska hyfsat och trots att allt i den inte blev läst så läste jag annat istället, så mängden var nog samma ändå. Dags alltså att planera för vecka 11 och det är nu det börjar bli riktigt knivigt eftersom jag vet att det kommer att komma annat i vägen som det är mer bråttom med.
Utöver det så har jag en del annat att pyssla med den här veckan så det blir kanske inte riktigt lika mycket lästid som det brukar bli.


Det jag tänkt försöka hinna är


Berget bakom huset av Joyce Maynard
(som jag alltså redan läst hälften av)Repa i lacken av Joakim Anderson


Odd eller inte av Louise Pärsén
Tyvärr tror jag inte att den här planeringen kommer att hålla speciellt bra, men gör den inte det så går inte världen under för det. Det jag inte hinner med får följa med till veckan därefter.

Vad tänkte du läsa i veckan?
4 kommentarer:

 1. Nej, nu i mars är det svårt att planera. Recensionsexemplaren väller in.

  Jag ska läsa ut 11.22.63 av Stephen King. Sedan hoppas jag hinna börja läsa Matrosen & Stjärnan av Jean Genet och eventuellt The Arrivals av Melissa Marr. Förhoppningsvis lyssnar jag klart på Vampyren av Viktor Rydberg också.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är i princip omöjligt att planera i mars så veckoplaneringarna får vara i princiip önskningar.

   Radera
 2. Jag ska börja med Ögonblcket av Douglas Kennedy som är vår bokklubbsbok. För lite tillgänglig tid för att hinna så mycket mer än max 20 min läsnng per kväll.

  SvaraRadera