lördag 25 maj 2019

Recension: I ljus och mörker av Åsa Westerlund Kindahl

Titel: I ljus och mörker
Författare: Åsa Westerlund Kindahl
Format: Kartonnage
Antal sidor: 164
Förlag: Förlagshuset Siljans måsar
Recensionsexemplar

"Strax innanför Visbys murar lever Sara tillsammans med sin man Tim och deras två barn., Linnea och Isak. Sara som vacklar i sin psykiska hälsa bär på en ångest som ständigt ligger på lur. En dag orkar hon inte längre. Sara försvinner för att aldrig återvända. En ny historia tar vid där hemligheter uppdagas och obesvarade frågor måste få svar."

------------

Jag fick en förfrågan från författaren om jag ville läsa och recensera hennes bok och jag tackade ja eftersom ämnet boken tar upp kändes väldigt aktuellt och viktigt

På ett sätt är det här en jobbig bok att läsa, den handlar ju om psykisk ohälsa, men samtidigt är det nog viktigt att man gör det för vem som helst i ens närhet kan ju vara drabbad. Det kan drabba till synes lyckliga, "normala" familjer precis som i den här boken och en persons psykiska ohälsa påverkar hela familjen inte bara den som mår dåligt. Boken visar också på hur viktigt det är med stöd för både den som mår dåligt och också resten av familjen. Det som ändå lyser som ljuset i mörkret är hur Linnea ser ut att lyckas ta sig ur den onda spiralen som hon hamnat i.

I ljus och mörker är en aktuell och viktig bok som man blir väldigt berörd av.

Jag har bjudit på en smakbit ur boken i ett annat inlägg HÄR

Tack Åsa Westerlund Kindahl för rec.exet!

Mer info om författaren och hennes bok finns på Åsa Westerlund Kindahls websida

I ljus och mörker finns att köpa hos t ex

Adlibris Kartonnage
Bokus Kartonnage
CDON Kartonnage
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar