lördag 4 maj 2019

Veckans bokmärke vecka 18

Vad har du mellan sidorna den här veckan? Är det senaste kvittot från ICA, ett gem från jobbet eller kanske du också alltid använder ett bokmärke? Är det inte dags att visa upp vad du använder just nu? Eller kanske du är som jag, samlar på bokmärken? Oavsett vad du använder, visa upp det! Lägg gärna en länk i kommentarerna så jag också kan se vad du har mellan sidorna.
----------------

Ett nytillskott i bokmärkeslådan
Vi var och handlade i måndags och eftersom vi inte hade bråttom nånstans så bestämde vi oss för att besöka det Dollarstore som öppnades i januari (har jag för mig att det var) och som jag ännu inte varit inne i. Dollarstore har en hel massa för en billig peng, det mesta sånt som man sällan behöver eller ens vill ha men ibland kan man hitta något bra och användbart också. Den här gången fanns det alltså bokmärken för 10,-/st och självklart var den ett som slank ner i kundkorgen, den är ju faktiskt lite söt, söt och väldigt användbar. Och samlar man på bokmärken så är den ju definitivt oemotståndlig!

4 kommentarer:

 1. Den var söt, jag köpte ett helt nytt bokmärke i veckan:
  https://hannelesbibliotek.blogspot.com/2019/05/kopt-nytt-bokmarke.html

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ett riktigt fint bokmärke hos dig!

   Radera
 2. Har tyvärr inga bokmärken det måste jag skaffa. Brukar stoppa in ett papper eller liknande. Men dit bokmärke var väldigt gulligt 😊 ha en fin dag kram Nina

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vad som helst duger ju egentligen, men det är faktiskt riktigt kul med bokmärken, det finns ju så många olika.

   Radera