måndag 8 juni 2020

Recension: Låt spelet börja av Christina Schiller

Titel: Låt spelet börja
Författare: Christina Schiller
Format: Inbunden
Antal sidor: 285
Förlag: Bokfabriken
Recensionsexemplar

"Angelique Molin behöver ingen.
På egen hand har hon byggt upp ett framgångsrikt datorspelsföretag, men för att kunna färverkliga en ny spelidé så behövs kapital. Hon får kontakt med Leo Connway, investeraren som kan hjälpa Angel Games att växa, och står plötsligt inför ett svårt val. Att Leo väcker långt ifrån affärsmässiga känslor hos henne gör inte saker lättare. Är det värt att avslöja mer om sig själv än hon någonsin gjort, och låta någon komma nära för att snabbare ta sig framåt, eller kan det rasera allt hon åstadkommit?
Leo är frustrerad. Angelique Molin verkar vara både smart och kompetent, för att inte tala om fängslande. Men han tvivlar på om han ska gå vidare med sin investering. Vad är det företaget försöker dölja? Ju mer han gräver desto närmare kommer han Angelique och känslorna för henne som han försökt ignorera blir allt svårare att stå emot.
Medan gnistorna flyger mellan Angelique och Leo hotas både företaget och kärleken av det förflutna, som kryper allt närmare ju mer intensiv deras relation blir."

---------------------
På sommaren vill i alla fall jag läsa något lättläst och lättsamt och då passar feelgood och romance väldigt bra. Utöver det så behöver man ju faktiskt lite verklighetsflykt så här i coronatider och då fungerar romance väldigt bra.

Berättelsen utspelar sig i dataspelsvärlden, som jag visserligen inte är så bekant med men som jag förstått visst är lite "pojkarnas" värld där kvinnor inte tas emot med öppna armar. För att få sitt dataspelsföretag att utvidga måste Angelique ta in en investerare och möter då Leo. Det här är ju romance så självklart uppstår attraktion dem emellan och så tillstöter diverse komplikationer och hinder på vägen, men det hela slutar såklart på ett sätt som bara romance kan sluta, nämligen bra.

Låt spelet börja är lättläst, lättsam verklighetsflykt som är perfekt att läsa så här på sommaren när man vill läsa något som inte kräver så mycket av läsaren. För mig var den här verkligen rätt bok vid rätt tillfälle och jag vill gärna läsa fler böcker av den här författaren.

Tack Bokfabriken för rec.exet!

Mer info om författaren och hennes böcker finns på Christina Schillers websida

Låt spelet börja finns att köpa hos t ex

Adlibris Inbunden/E-bok
Bokus Inbunden/E-bok
CDON InbundenInga kommentarer:

Skicka en kommentar