torsdag 10 september 2020

Helgfrågan vecka 37

Idag blev det mer vila än det varit på länge men det hade nog mycket att göra med att kattpojkarna körde upp mig okristligt tidigt i morse. Eftersom det är torsdag så är det dags att svara på Mias Helgfråga

Finns det någon bokserie eller bok du känner att du måste ta tag i att läsa, men som du av olika anledningar ej hunnit med?
Bonusfråga: Jag testade Shuffleboard med min kollegor för ett tag sedan och det var jättekul. Har du testat något nytt och kul?(Tolka som du vill.

-----------------

Precis som Mia själv så borde jag läsa vidare på Keplers serie. Jag gillar ju huvudpersonen Joona Linna, har läst några av de första delarna i serien och hade tänkt följa den serien men så har jag inte hunnit med det. Jag har Kaninjägaren oläst i bokhyllan men så gäller att också att ha tid att läsa den också och just nu har jag inte hunnit med att börja läsa den. 

Nej, jag har faktiskt inte testat något nytt och kul utan snarare gjort mindre än vanligt och inte gjort något nytt. Pga risken för smitta rör jag mig inte i miljöer där det finns mycket folk och det utesluter det mesta just nu.10 kommentarer:

 1. Keppler har jag inte läst men hört att bra.

  SvaraRadera
 2. Har inte ens påbörjat Keplers serie trots att de fyra första delarna står i bokhyllan.

  SvaraRadera
 3. Keppler har jag läst en bok av och det räckte.

  PS. Din länk hos Mia pekar tillbaka till henne.

  SvaraRadera
 4. Jag har nog inte heller testat så mycket nytt. Kanske en del i jobbet men det tänkte jag inte på när jag skrev mitt svar.

  SvaraRadera
 5. Kepler gav jag upp ganska snart. alltför rått

  SvaraRadera
 6. Jag läste de fyra första delarna i Keplers serie, sedan gav jag upp. Gillar inte alls sättet de skriver på.

  SvaraRadera
 7. Jag tänkte som du, att det är lite nytt jag testar just nu i och med restriktioner och risk. Men det skulle ju inte behöva vara saker man gör tillsammans med andra, men det känns som virustiden äter på kreativiteten också.

  SvaraRadera
 8. Bara läst ett par böcker av Kepler, fastnade nog inte riktigt för den serien.

  SvaraRadera
 9. Ja jag måste ta tag i det men just nu ligger jag lite efter.

  SvaraRadera