tisdag 8 september 2020

Recension: Sommarquiz


Titel: Sommarquiz - för hela familjen
Format: Pocket
Antal sidor: 250
Förlag: Bokförlaget Polaris
Recensionsexemplar

"Sötsaker och låttexter, konst och huvudstäder. I Sommarquiz för hela familjen finns hela 1464 frågor i massor av olika kategorier. Lätt och svårt mixas friskt, liksom nyttigt vetande och ganska onödig kuriosa.
Här har ni chansen att friska upp minnet, briljera och lära er saker som ni inte ens visste att ni ville veta. Och framför allt : ha kul!
I varje kategori finns speciella junior-frågor så att alla ska kunna vara med. Mycket nöje, vare sig ni befinner er på stranden, i bilen eller i soffan."

--------------------------

Den här boken dök upp som en överraskning i brevlådan före semestrarna och jag hade nog tänkt att recensera den tidigare men den här sommaren blev något kaosartad så jag har inte hunnit med förrän nu. Och egentligen, trots att den heter Sommarquiz aå fungerar den alldeles utmärkt också på hösten och varför inte t o m på vintern.

Boken består  alltså av en massa frågor i olika kategorier. En del är rena kunskapsfrågor, en del tillhör nog kategorin kul men"onödigt vetande" och en del är bara lite kluriga. Och så finns också speciella juniorfrågor för de lite yngre deltagarna.

Den här boken är perfekt att ha med sig på långa bilresor, för tråkiga regndagar ute på landet när man inte har något att göra och på andra semesterresor när man vill att hela familjen ska kunn delta i någon gemensam aktivitet. Och Sommarquiz kan nog ge upphov till mycket kul och många skratt!

Tack Bokförlaget Polaris för rec.exet!

Sommarquiz finns att köpa hos t ex

Adlibris Pocket
Bokus Pocket
CDON Pocket

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar