torsdag 17 september 2020

Helgfrågan vecka 38

 


Just nu kämpar jag med nya versionen av Blogger och blir mer och mer frustrerad, ingenting funkar ju som det ska. Tills i förrgår kunde jag fortfarande byta tillbaka till det gamla men nu går inte det heller. Har redan gett feedback och det var inte precis positivt, utan listade en hel massa som de antingen ändrat eller tagit bort helt. Men jag får kämpa på ett tag till, sen får vi se om jag fortsätter med Blogger eller om det blir något annat istället. Tar gärna emot tips på bra ställen att ha bloggen hos!   Nu är det i alla fall dags att svara på Mias Helgfråga

Brukar ni gå på Bokliga event?

Bonusfråga: Brukar du högläsa för t.ex 
klassen eller barnbarnen?


------------------

Nej, jag brukar inte gå på sånt. Sånt är oftast inte direkt handikappanpassat och då blir det bara besvärligt. 

Har inga barnbarn och syskonen och syskonbarnen är vuxna. När mina halvsyskon var små så läste jag ibland högt för dem när jag satt som barnvakt.

5 kommentarer:

 1. (man kan se 73 seminarier från Bokmässan 2019 här:
  http://hannelesbibliotek.blogspot.com/2020/06/se-73-seminarier-bokmassan-2019.html

  SvaraRadera
 2. Jag tycker Bloggers nya gränssnitt är X@X@X! Jag har inte ens lyckats ge feedback. Inte ens det fick jag att fungera. GRRR!

  SvaraRadera
 3. jag tycker också att Blogger har blivit besvärligt. hos oss är författarbesöken tillgängliga även för handikappade. det ska de självklart vara

  SvaraRadera
 4. WP håller också på med många konstigheter som irriterar mig. Författarbesök går bra hos oss, det är anpassat och tillgängligt för funktionshindrade. Så ska det vara.

  SvaraRadera
 5. Jag fattar inte varför de ska ändra. Grr jädra blogger.🤬

  SvaraRadera