onsdag 11 mars 2015

Prinsen

Titel: Prinsen(The Original Sinners: De röda åren, del 3)
Författare: Tiffany Reisz
Format: storpocket
Antal sidor: 397
Förlag: Harlequin förlag

"Extas är över på några sekunder. Lidande varar för evigt.

Wesley Railey är föremål för Noras varmaste och samtidigt mest frustrerande fantasier, och han är den ende man hon inte kan glömma. Han är ung. Han är underbar. Dessutom är han en av galoppsportens mest prestigefyllda hästuppfödare och kallas prinsen av Kentucky. Nora följer honom dit han vill, och plötsligt är hon i hans värld. Men den beryktade dominatrixen från New York är ingen beskedlig sydstadsbrud och Noras dröm om att passa in i Wes värld utmanas gång på gång av Sørens erotiska dragningskraft. Han äger henne, han är hennes älskare - även om han aldrig lovat att det är för alltid.

I New York  - under Noras frånvaro - är sexklubbägaren Kingsley Edge mer äbn villig att ta hennes plats vid Sørens fötter. Søren är den ende man Kingsley någonsin älskat, och deras mörka historia har skapat ett nära band som varken åren - eller Sørens kärlek till Nora - kan bryta. Men ett hot från en gammal rival tvingar Kingsley att konfrontera sitt förflutna och påminner honom om att han behöver hålla sina vänner nära - och sina fiender ännu närmre."

--------------------------------------

Prinsen är del 3 i Tiffany Reisz serie The Original Sinners: De röda åren.

Den här boken pendlar mellan dåtid och nutid. Här berättas i dåtid bakgrunden till bandet mellan Søren och Kingsley, samtidigt som man i nutid får veta mer om Wes och hans och Noras kärleksrelation. Jag hade nog föredragit att Wes fick en bok och Søren/Kingsley en egen. Nu när de här två parallella trådarna berättas i samma bok blir det ett rejält hoppande mellan berättelserna och nu- och dåtid...och speciellt är bakgrunden till Søren och Kingsleys relation så viktig att den hade förtjänat en egen bok.

I den här boken är det alltså en sexuell kärleksrelation mellan två män (Søren och Kingsley) som åter står i centrum även om Nora också har sin del i denna menage á trois. Och jag är fortfarande lika förvånad över att få läsa om kärlek och sex mellan män i en erotisk roman, något sådant har jag inte sett i någon av de andra erotiska romanerna jag hittills har läst. 


Såklart finns det sex också, en hel del t o m , och BDSM men i den här boken är det rejält våldsam, nästan skrämmande vålsam BDSM det handlar om. Och den här gången finns också "vaniljsex" med i o m att Wes ju inte tillhör den kinky skaran.  Men inte heller i Prinsen tar sex eller BDSM överhanden utan även här är det själva berättelsen som har huvudrollen, och det gillar jag.

Prinsen slutar med en rejäl cliffhanger så nu måste jag sätta igång med nästa del, Härskarinnan, på en gång.

Vill du veta mer om författaren och hennes böcker så finns mer info på Tiffany Reisz hemsida
Min recension av delarna 1 & 2

Ängeln

Prinsen finns att köpa hos t ex

Adlibris
Bokus
CDON
Harlequin1 kommentar:

  1. Høres ut til å være en spennende bok! Registrerer den.

    SvaraRadera