torsdag 13 februari 2020

Helgfrågan vecka 7


Idag har jag hunnit med en liten secondhandrunda, middag och en liten kvällsvila så nu hinner jag precis svara på Mias Helgfråga och ta en mugg kvällste innan det är dags för Antikrundan på TV. Den här veckan frågar Mia

Har ni kollat in rean och förbokat några böcker?
Bonusfråga: Vad längtar du efter? 

-------------

Har faktiskt inte kollat alls på rean ännu, tänkte göra det i helgen eller kanske i veckan som kommer och är lite osäker på om jag ska förboka något, i år har jag nämligen tänkt försöka hålla igen på bokinköpen till och med under bokrean. Vi får väl se hur det går med det!!!

Just nu är det väldigt många saker jag längtar efter! Att få mina resultat från provtagningar (och att de är bra såklart), att biverkningarna av min nya medicin ska avta (vilket det kan göra efter x antal veckor när kroppen vant sig), att loppis- och uteauktionssäsongen börjar, att det blir varmare ute och en hel massa annat. Det brukar ju vara på våren som det händer mycket som jag kan längta efter! 


9 kommentarer:

 1. har kollat på rean och förbeställer evt från Adlibris

  SvaraRadera
 2. hämtade reakatalogen idag... och köpte en ny bok.

  SvaraRadera
 3. Det kan vara jobbigt med nya mediciner. Uteauktioner är roliga, men det var längesen jag var på någon.

  SvaraRadera
 4. Våren är en vacker tid att längta till. :)
  Köper inga böcker och förbeställer därför inte, reserverar dock på biblioteket då det gäller nya böcker med många låntagare i kö... men det är ju förstås en helt annan sak! ;)

  SvaraRadera
 5. Inte kollat in bokrean men lånar mest på jobbet numera. Hoppas provresultaten är bra!

  SvaraRadera
 6. Hoppas provresultaten är bra!
  Jag har inte heller kollat något på rean än (men har precis fått hem en katalog som jag väl i alla fall bläddrar igenom snart) men ska verkligen försöka dra ner lite på bokinköpen i år och när jag väl köper vill jag att det ska vara böcker jag verkligen vill ha.

  SvaraRadera
 7. Uteauktioner är ovanliga nuförtiden härikring. Gissningsvis har en auktionsförrättare gått i pension. Det är nog en orsak.

  Hoppas biverkningarna försvinner snart.

  SvaraRadera
 8. Nya mediciner kan vara jobbigt minst sagt. Hoppas biverkningarna försvinner!

  SvaraRadera
 9. Det är ett elände med biverkningar, jag har snart inget hår kvar.😭

  SvaraRadera