lördag 5 augusti 2017

Månadssammanfattning Juli 2017Månadssammanfattning - Juli 2017

Antal lästa böcker:15
Antal lästa noveller: 0
Antal häften: 0
Totalt antal sidor: 4867
Inbundet: 7
Kartonnage: 3
Danskt band: 0
Häftad: 3
Storpocket: 0
Pocket: 2
Excess: 0
E-bok: 0
Lästa rec.ex: 13
Lästa hyllvärmare: 1
Köpt: 0
Fått: 9
Antal lästa böcker 3 x 3: 0
Antal lästa böcker Hyllvärmare 2017: 1
Månadens bästa bok: Vänner i nöd, vänner i död - Pia F Davidson

Böckerna jag läst i juli är (titeln är länkad till recensionen, alla är inte recenserade ännu men länk läggs in vartefter recensionen kommer upp på bloggen)


Inte ensam - Elizabeth Haynes 
Älska, glömma och förlåta - Lori Nelson Spielman 
Blomsterflickan - Ellinor Häggström 
Andras döttrar - Amy Gentry 
Privata oanständigheter - Marco Missiroli 
Timglaset - Gena Showalter 
Döda talar inte - Eva Dolan 
Döden har sitt pris - Jan-Eric Boo 
Från Rörstrand till Rio - Anita Hammarstedt 
Jag ser dig - Clare Mackintosh 
Allt det du måste - Sylvia Lidén Nordlund 
Nio dagar till Uksáhkká - Nicklas von Matérn 
Vänner i nöd, vänner i död - Pia F Davidson 
Simmaren - Joakim Zander 
Hallahem: Staden under berget - Susanne Trydal & Daniel Åhlin 
Juli blev en bra månad när det gäller läsningen, jag är riktigt nöjd med resultatet. Tyvärr gick det inte riktigt lika med utrensningen utan den stannade av lite eftersom jag koncentrerade mig mest på läsandet och orkade inte ta tag i att plocka ut hyllvärmare. Bloggandet har det väl varit lite si och så med men det är ju sommar och semester och då får man vara lite slappare.Det jag varit riktigt, riktigt dålig på är utmaningarna med hyllvärmare, där känner jag att jag ligger efter. Istället har jag koncentrerat mig på rec.exen och där börjar jag skymta ljuset i änden på tunneln, högen har minskat en hel del. Jag är också riktigt stolt över att jag inte köpt en endaste bok under månaden så det ger jag mig själv en klapp på axeln för.

Nu är vi inne i augusti och den här månaden har jag inte speciellt stora förhoppningar på. Maken är ledig hela månaden och det medför att det blir mindre tid för mig att håla på med mitt, dvs minre med egentid. Det märks faktiskt redan nu - brorsan har varit på besök ett par dagar för att hjälpa maken med att ta in vinterveden och det känns som om jag inte fått nästa nånting läst och bloggandet ska man nog inte ens tala om. Men jag ska försöka rycka upp mig och minska på rec.ex-högen lite till (för jag lär ju inte hinna läsa allt) och så måste jag ta tag i utrensningen igen så jag får bort lite till från hyllorna. Och så ska jag försöka se till att det inte blir några bokinköp heller, även om det kliar i klickfingret när jag ser reapriser hos de olika nätbokhandlarna på böcker jag så gärna skulle vilja läsa. Men nej, först måste jag komma ikapp med rec.exen och sen få bort lite av hyllvärmarna. Se kan jag belöna mig själv med en shoppingrunda.

1 kommentar:

  1. Du verkar ha läst massor av bra i sommar, en bra blandning.

    SvaraRadera