tisdag 1 augusti 2017

Veckans topplista

I morse väcktes jag av en ylande Savannah som ville gå ut och som inte kunde förstå varför alla bara låg i sängen och sov. Johannas Deckarhörna har ledsnat på Top Ten Tuesday och startar nu en egen topplista där man ska lista fem böcker efter ett givet tema. Ja har faktiskt också börjat tröttna på TTT, precis som Johanna tycker jag att ämnena börjat bli konstigare och konstigare. Så jag hoppar mer än gärna på Johannas Veckans topplista. Den här veckans tema är

Crimetime – Fem deckarförfattare jag vill läsa mer av

----------------

Det här är inte helt lätt eftersom det finns så många jag vill läsa mer av. Men jag får bara plocka de första som dyker upp i huvudet. Författarna är listade utan inbördes ordning. Och listan är en blandning av böcker där jag väntar på nästa del och serier där det finns en fortsättning som jag ännu inte läst.


1 Pernilla Ericson - jag tycker väldigt mycket om båda de böckerna jag läst hittills, Spåren vi lämnar efter oss och Jag ska hitta dig, och skulle helst vilja läsa fortsättningen nu.


2. Gabriella Ullberg Westin - har läst tre av böckerna, Ensamfjäril, Springpojken och Fixaren, och tycker jättemycket om den här serien också så nästa del vore inte dumt att få läsa nu.


3. Tony Parsons - har läst två av hans böcker, Murder Bag och Slaktaren i Highgate , och gillar huvudpersonen Max Wolfe så pass mycket att honom vill jag läsa mer om


4. Mo Hayder - har läst några av hennes böcker: Tokyo, Fågelmannen, Ritual och Behandlingen men vet ju att det kommit ut fler och de vill jag läsa.5. Jenny Rogneby - Har bara läst den första boken Leona: tärningen är kastad . Trots att jag tycker hjärtligt illa om huvudpersonen (eller kanske just därför) vill jag läsa del 2 och 3 också snarast12 kommentarer:

 1. Pernilla Ericson är jag nyfiken på att läsa.

  SvaraRadera
 2. Haha bara författare som jag hade kunnat ha med!! Jenny Rogneby har jag inte hunnit läsa men jag har tänkt göra det!! :)

  SvaraRadera
 3. Är välfigt nyfiken på Pernilla Ericssons böcker. Kul att kolla in din lista :)

  SvaraRadera
 4. Mo Hayder har jag inte läst, tack för tipset.

  SvaraRadera
 5. Mo Hayder ska jag läsa mer av så småningom. Tror jag har fyra olästa i hyllan :)

  SvaraRadera
 6. Har inte läst någon av dina författare. Är nyfiken på Pernilla Ericsons böcker.

  SvaraRadera
 7. 1 och 2 tillhör mina favoriter :-)
  Mo Hayder gillade jag inte den första av, nu har jag fått fler och vet inte om jag ska ge honom en chans till.

  SvaraRadera
 8. Har inte läst någon av dessa författare.

  SvaraRadera
 9. Hm, inte läst någon av dessa. Jenny Rognebys böcker är jag nyfiken på.

  SvaraRadera
 10. Deckare utkommer faktiskt ofta i serier verkar det som.

  SvaraRadera
 11. Alla dessa kunde stå med på min lista med! =)

  SvaraRadera
 12. Mo Hayder har jag läst flera av. någon blev jag väldigt illa berörd av. visste inte att Tony Parsons skrev deckare!

  SvaraRadera