tisdag 15 augusti 2017

Recension: Chockrosa av Amanda Tartt

Titel: Chockrosa
Serie: Sanna
Författare: Amanda Tartt
Format: Epub
Antal sidor: 47 (e-bokssidor)
Förlag: Hoi förlag
Recensionsexemplar

"Sanna är bjuden på bröllop och bortsett från att brudparet förenas i en kyss, förenas hon själv med en overkligt vacker kvinna i en chockrosa klänning och en man i kilt. Det blir en upplevelse utöver det vanliga, på alla sätt..."

----------------------

Chockrosa är den sjunde novellen i serien om Sannas erotiska äventyr. Jag har läst allihopa och recensioner av dem finns längre ner på sidan. Och jag blir lika glad varje gång jag får en ny novell att läsa av den här författaren.

Som vanligt har Sanna hamnat i en ny situation i nya omgivningar och den här gången är det en väns bröllop det gäller, ett perfekt ställe att träffa nya människor. Att det ofta är nya miljöer som berättelserna utspelar sig i är perfekt, man blir aldrig uttråkad.

Jag läser inte speciellt många noveller i vanliga fall men för de här berättelserna passar formatet perfekt - varje novell är ett eget, komplett och avslutat kapitel. Och efteråt går Sanna vidare mot nya äventyr.

Jag har läst andra erotiska böcker och noveller men Sannas äventyr är de som jag faktiskt tycker bäst om. Att de utspelar sig någon annanstans än "hemma" ger verkligen utrymme för fantasin, erotiska berättelser bygger ju mycket på fantasi och en mer okänd omgivning ger det där lilla extra.

Chockrosa är precis som de andra novellerna välskriven erotiskt novell med en liten extra knorr. För vem kan motstå den där bilden av en karl iklädd en kilt, som den här berättelsen frammanar i huvudet på läsaren?

Tack Amanda Tartt för rec.exet!


Mer info om författaren och hennes noveller finns på Amanda Tartts websida

Mina recensioner av de andra novellerna i serien


Chockrosa finns att köpa hos t ex

Adlibris E-novell
Bokus E-novell


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar