fredag 15 september 2017

Helgläsning vecka 37

Vi har precis ätit middag och det är snart dags för mig att lägga mig i soffan och slötitta lite på tv med Dart (den yngre katten) på magen. Men först tänkte jag planera lite för helgens läsning. Vi har ingenting inplanerat för den här helgen (även om maken muttrade något om att han ville ev åka nånstans imorgon) så jag lär ha gott om tid för läsning. Egentligen skulle jag nog inte ens behöva planera eftersom det bara blir två böcker (varav den ena är en riktig tegelsten) på planeringen men det är lika bra att hålla på rutinerna.

Det jag tänkt läsa i helgen är

Välj ditt gift av Alice Ekström


Dexter Olssons äventyr, del 1: Morfars hemlighet av Michael WianderVad har du tänkt dig att läsa i helgen?2 kommentarer:

  1. Jag hoppas på att hinna börja med Dexter Olssons äventyr i helgen, men först ska jag läsa ut Jan-Erik Fjells bok Smugglaren.

    SvaraRadera
  2. Jag hoppas på mycket lästid i helgen, jag vill läsa en bok jag fick som recex, Säg att du är min, om ett barn som försvinner. Tjugo år senare dyker någon upp och säger att hon är det barnet. Det låter som en historia som kan bli både en flipp och en flopp, så nu är jag nyfiken på den. Helst skulle jag vilja hinna läsa någon bok till, det är så många som lockar just nu.

    SvaraRadera