tisdag 17 januari 2017

Begär: Mörk kärlek av Helen Lindholm

Titel: Begär: Mörk kärlek
Författare: Helen Lindholm
Format: Danskt band
Antal sidor: 177 sidor
Förlag: Visto förlag
Recensionsexemplar

"Carl är en framgångsrik medelålders man, snygg och charmig. Han är den eviga ungkarlen som aldrig varit kär.
På nätet träffar han massor av kvinnor men är endast ute efter sex. Tills han träffar den vackra, mystiska Maria och blir huvudlöst förälskad. Men hon sviker honom och han blir bitter och rasande.
I jakten på Maria och på hämnd kommer han att ta ut det raseriet på alla kvinnor som kommer i hans väg."

-------------------------


Det som får mig att bli nyfiken på och/eller lockad av en bok är först titeln och omslaget. Om sedan baksidestexten också låter bra så slutar det oftast med att jag vill läsa boken. När jag fick förfrågan från den här författaren så var ju redan titeln väldigt lockande och när jag väl läst baksidestexten var jag fullständigt på det klara med att jag ville läsa boken.

Jag blir smått road av Carl i början, den typen av charmör har nog alltid funnits och kommer att alltid finnas. Att han sedan blir ilsken när han utsätts för samma behandling som han utsatt kvinnorna för är inte heller förvånande. Och det är här det börjar bli smått otäckt. Att följa den negativa utveckling han genomgår är skrämmande och min uppfattning om Carl som en smått löjeväckande figur ändras drastiskt. Man har ju alltid någon typ av uppfattning i förväg om hur det hela kommer att sluta och det var precis vad jag hade när jag började närma mig slutet av berättelsen. Men tji fick jag, slutet blev en total överraskning för mig!

Jag hade inga förväntningar när jag började läsa Begär: Mörk kärlek och blev väldigt positivt överraskad! Boken är lättläst, spännande och med ett mycket överraskande slut (vilket jag uppskattar väldigt mycket). Jag ser fram emot att få läsa mer av den här författaren!

Provläs några sidor ur boken HÄR


Författarens blogg: Läsa & Lyssna


Begär: Mörk kärlek finns att köpa hos t ex

Adlibris Danskt band
Bokus Danskt band
CDON Danskt band

1 kommentar: