torsdag 26 januari 2017

Hett i hyllan #76

Jag är riktigt nöjd med mig själv - mitt projekt med att komma i kapp med recensioner går ganska bra nu. Jag har kommit så långt att idag ska jag skriva om den sista boken jag läste förra året, sen är det bara några av årets böcker kvar.
Men innan jag sätter igång med skrivandet så är det dags för Monikas Hett i hyllan. Hon säger

Jag bara gissar nu, men jag tror inte jag är ensam om att ha en del böcker i hyllan som stått där i evinnerliga tider. Är det inte dags att de där, halvt, bortglömda böckerna får ta lite plats och synas? Jo, det tycker jag. Verkligen. Därför kommer de, en efter en, att dyka upp här varje torsdag under rubriken Hett i hyllan. Lite lagom tvetydigt, eller hur? Vad har du för dolda skatter i hyllan?

-------------------
Jag har plockat fram ännu ett av mina loppisfynd. Den här boken köpte jag på Ulva bakluckeloppis sommaren 2013.


Easter Parade av Richard Yates (titeln är länkad till förlagets sida och där finns mer info om boken)

Jag har läst ganska många av de böcker jag köpte den gången men den här och några till har blivit liggande av någon anledning. Och jag har t o m tagit fram den ett flertal gånger, men sen lagt undan den igen när något mer spännande dykt upp. Så jag börjar undra om inte den här borde åka ut i "Den stora utrensningen".5 kommentarer:

 1. Det där verkar vara en trevlig bok.

  SvaraRadera
 2. Jag googlade på Yates. Det är visst han som skrivit Revolutionary Road. Jag har inte läst en rad av honom men nu blev jag småintresserad.

  SvaraRadera
 3. Den här har jag faktiskt hört talas om och är lite dessutom nyfiken på den. Jag tycker den låter bra :)

  SvaraRadera
 4. Den här står oläst i min bokhylla också. Jag tror att den är bra så den kommer att få stå där och förhoppningsvis blir den läst någon gång i framtiden.

  SvaraRadera
 5. Den har jag nog inte ens hört talas om.

  SvaraRadera