torsdag 12 januari 2017

Hett i hyllan #74


Jag fick nyligen helt överraskande en kallelse till en specialistbehandling  som jag försökt få komma till i evigheter känns det som. Och idag är det dags, så jag lär inte hinna med mycket med bloggen eller läsande idag. Men jag hinner i alla fall vara med på Monikas Hett i hyllan.

Monika säger

"Jag bara gissar nu, men jag tror inte jag är ensam om att ha en del böcker i hyllan som stått där i evinnerliga tider. Är det inte dags att de där, halvt, bortglömda böckerna får ta lite plats och synas? Jo, det tycker jag. Verkligen. Därför kommer de, en efter en, att dyka upp här varje torsdag under rubriken Hett i hyllan. Lite lagom tvetydigt, eller hur? Vad har du för dolda skatter i hyllan?"

Idag fuskar jag lite. Jag tar med en bunt av Stieg Trenters böcker som jag redan nu vet att jag kommer att läsa i alla fall 3 av böckerna av i år, eftersom jag tagit med dem i Ugglan&bokens 3x3-utmaning. Så hälften kommer att bli lästa i år och med lite tur så kanske jag hinner läsa alla.
Eld i håg
Aldrig näcken
Narr på nocken
Springaren
Dockan till Samarkand
Färjkarlen

De tre översta kommer jag att läsa i utmaningen men jag hoppas såklart att jag sen hinner läsa de tre resterande också så att de inte åker tillbaka in i bokhyllan.
4 kommentarer:

 1. Stig Trenter var det länge sedan jag läste. Vore kul att läsa igen.

  SvaraRadera
 2. Ja, det var länge sedan jag läste Trenter. Minns att jag lånade ur mormors bokhylla.

  SvaraRadera
 3. Jag har ett eller två album tecknade serier baserade på Trenters romaner. Tror att Färjkarlen är den ena.

  SvaraRadera
 4. Stieg Trenter ja, det är ju knappt man kommer ihåg honom. Och det är inte alls fusk att ta med böcker som man vet att man kommer att läsa :)

  SvaraRadera