torsdag 5 januari 2017

Hett i hyllan #73


Det blev en rejäl sovmorgon idag. Jag fick en ny medicin när jag besökte akuten i december och i början märktes ingenting annat än att de hjälpte. Men nu har tillvänjningssymptomen/biverkningarna (som det ju tyvärr alltid finns) kommit ikapp så nu är det bara att stå ut x antal veckor tills kroppen vant sig och symptomen klingar av. Alltså är jag rätt så trött numera och går omkring med lite huvudvärk hela tiden, och då blir det inte mycket gjort på förmiddagarna. Men nu puttrar ärtsoppan i alla fall på spisen och jag kan syssla med lite annat under tiden. Då blir det Monikas Hett i hyllan som står först på listan.

Hon säger

Jag bara gissar nu, men jag tror inte jag är ensam om att ha en del böcker i hyllan som stått där i evinnerliga tider. Är det inte dags att de där, halvt, bortglömda böckerna får ta lite plats och synas? Jo, det tycker jag. Verkligen. Därför kommer de, en efter en, att dyka upp här varje torsdag under rubriken Hett i hyllan. Lite lagom tvetydigt, eller hur? Vad har du för dolda skatter i hyllan?

----------------

Det får bli ett av mina loppisfynd igen
Berättelsen om Esmara av Petra Östergren (titeln är länkad till förlagets sida och där finns mer info om boken)

Den här inköptes alltså på någon loppis, men vilket år det var kommer jag inte ihåg. Jag kan helt enkelt inte motstå böcker där handlingen utspelar sig uppe i norr så det var nog därför den här fick följa med hem. Jag har haft den i hand och tänkt sätta igång med den ett flertal gånger, men det har alltid kommit nånting emellan som gjort att jag fått hoppa över den. Men jag vill ju definitivt läsa den! Så jag säger som vanligt, förr eller senare så...


3 kommentarer:

  1. Efter att ha läst Åsa Larssons deckare är jag benägen att hålla med om det där med böcker som utspelas i norr. Bra miljöer för romaner.

    SvaraRadera
  2. Har nog aldrig hört talas om den här boken. Tänk vad böcker det finns.

    SvaraRadera
  3. Författarnamnet känner jag vagt igen men definitivt inte boktiteln.

    SvaraRadera