torsdag 18 februari 2021

Recension: Nobless av Amanda Tartt

 Titel: Nobless

Serie: Jade, del 10

Författare: Amanda Tartt

Format: E-novell

Antal sidor: 21

Förlag: Lusthuset förlag

Recensionsexemplar

"Champagne, kaviar och sex. Nobless är en grupp vackra människor som har mer pengar än va de kan göra av med. De anordnar storslagna ester över hela världen och den här gången har det blivit Stockholms tur. Jade, Gustav och Amadou har bjudit in sig själva, med avsikt att njuta av allt som kvällen har att erbjuda. Och mer därtill."

-----------

Nobless är tionde erotiska novellen om gentlemannatjuven Jade som stjäl från de rika och ger till sig själv samt kombinerar ofta nytta med nöje. Länkar till min recensioner av andra noveller av den här författaren jag läst och recenserat finns längre ner på sidan 

Jade är kvar i Stockholm och även här finns det miljöer där  hon har möjlighet att få tag på dyrbarheter. Och vi får ännu en gång träffa Amadou, som dykt upp tidigare i andra noveller om Jade.

Nobless är precis som de andra novellerna fylld till bristningsgränsen med glitter, glamour och ångande het erotik. Det här är välskriven erotisk verklighetsflykt för ensamma kvällar hemma eller varför inte till och med gemensam läsning med partnern.

Tack Amanda Tartt för rec.exet! 

Mer info om författaren och hennes noveller finns på Amanda Tartts websida

Serien om Jade
Slutspel
Rollspel
Azur
Glitter
Vigilant
Sunny
Ertappad

Paint

Girlpower


Drömserien
Vita drömmar
Rosa drömmar
Röda drömmar

Serien om Sanna
Choklad
Champagne DP
Chevalier
Chianti
Chancery Lane
Chevy
Chockrosa

Christmas

Nobless finns att köpa hos t ex

Adlibris E-novell

Bokus E-novell


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar