fredag 26 juli 2019

Recension: Azur av Amanda Tartt

Titel: Azur
Serie: Jade del 3
Författare: Amanda Tartt
Format: E-novell
Antal sidor: 27
Förlag: Lusthuset förlag
Recensionsexemplar

"Jade har jobbat mer än någonsin på sistone så väninnans förslag att följa med på en liten tripp till franska Rivieran är mer än välkommet. På Hotel Negresco i Nice skulle de leva lyxliv och njuta av både avkoppling och fest. Väl på plats dröjer det inte länge förrän Jade träffar den vackre Amadou och kvällen kan bara sluta på ett sätt. Förutom att de är som gjorda för varandra i sexet visar det sig att de även har något annat gemensamt..."

-------------------

Azur är tredje delen i novellserien om gentlemannatjuven Jade. Jag har ju läst de tidigare delarna så det var jättekul att författaren skickade den här tredje delen också.
Den här gången tilldrar sig handlingen i Nice hos de rika och kända. Jade åker dit med en väninna för att vila upp sig men så väldigt mycket "vila" blir det inte.  Självklart träffar hon på en man men den här gången är det inte vilken man som helst, utan en som nog har egna hemligheter.
Det finns såklart en hel del sex med i berättelsen och det jag gillar med sexbeskrivningarna i de här novellerna är att de är rakt på sak utan smålöjliga omskrivningar och väldigt trovärdiga för att inte tala om hur heta sexscenerna är.

Tack Amanda Tartt för rec.exet!

Mer info om författaren och hennes noveller finns på Amanda Tartts websida

Mina recensioner av Amanda Tartts andra noveller

Serien om Jade
Slutspel
Rollspel

Drömserien
Vita drömmar
Rosa drömmar
Röda drömmar

Serien om Sanna
Choklad
Champagne DP
Chevalier
Chianti
Chancery Lane
Chevy
Chockrosa

Azur finns att köpa hos t ex

Adlibris E-novell
Bokus E-novell

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar