tisdag 27 november 2018

Recension: Vita drömmar av Amanda Tartt

Titel: Vita drömmar
Serie: Drömserien del 1
Författare: Amanda Tartt
Format: E-novell
Antal sidor: 34
Förlag: Lusthuset förlag
Recensionsexemplar

"Den romantiska bröllopsbutiken Vita drömmar får nya grannar en dag och butiksinnehavaren Emma blir alldeles förfärad när det visar sig vara en porrbutik som flyttat in, hur ska det påverka hennes kunder? Till råga på allt är butikens ägare en man som hon inte under några omständigheter vill synas tillsammans med, men en dag gör han något som får henne på andra tankar..."

----------------

Jag har läst den här författarens förra erotiska novellserie om Sanna så jag blev jätteglad när jag fick den här första delen i hennes nya serie.

Serien om Sanna var renodlad erotik, där tyngdpunkten låg på det erotiska, Vita drömmar däremot ligger i mitt tycke mer åt romancehållet än så länge i alla fall och det tycker jag om. Själva bakgrundshistorian får ta större plats och den här berättelsen fungerar väldigt bra och är riktigt underhållande att läsa.  De erotiska avsnitten hamnar naturligt på sin plats i berättelsen och den här författaren kan verkligen skriva erotik, det är alltid pirrigt och hett.

Det känns som att Amanda Tartt med den här nya serien tagit ett steg framåt med sina noveller och i mina ögon är det precis i rätt riktning. Vita drömmar är en perfekt blandning av romantik, humor och erotik och jag ser verkligen fram emot nästa novell i serien.

Tack Amanda Tartt för rec.exet!

Mer info om författaren och hennes noveller finns på Amanda Tartts websida

Mina recensioner av novellerna i serien om Sanna

Choklad
Champagne DP
Chevalier
Chianti
Chancery Lane
Chevy
Chockrosa


Vita drömmar finns att köpa hos t ex

Adlibris E-novell
Bokus E-novell


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar