tisdag 29 oktober 2019

Recension: Glitter av Amanda Tartt

Titel: Glitter
Serie: Jade, del 4
Författare: Amanda Tartt
Format: E-pub
Antal sidor: 20
Förlag: Lusthuset förlag
Recensionsexemplar

"Jade spanar över Sergels torg och ser sin chans att dryga ut sin egen kassa, samtidigt som hon kan lära en langare en läxa. Men vem är mannen under den mörka huvan? Kanske kan den snygge Marcus från reklambyrån kasta ljus i frågan. Jade bestämmer sig för att bjuda ut honom på den där dejten han uppenbarligen vill ha. Vem vet vad det kan leda till?"

-----------------
Det här är 3:e serien och 4:e novellen i den här serien ( länk till recensionerna av alla de andra finns längre ner på sidan)av Amanda Tartt jag läser och jag är glad och tacksam över att få fortsätta att läsa de här novellerna.

Den här gången är Jade i Stockholm och det är alltid lite extra roligt när handlingen tilldrar sig på en plats som man känner till eller har till och med besökt, på något sätt får berättelsen en fastare förankring i verkligheten.

I och med att jag vet var Plattan är och har till och med sett den i verkligheten så finns det faktiskt en sak som stör mig lite och det är att Z skulle själv ge sig ut på Plattan för att sälja.Nu vet jag att det här är fiktion och att det handlar om en erotisk novell där alltså fokus ligger på erotiken, men i och med att jag själv bott i Stockholm ganska länge så sticker det där i ögonen lite när något sånt här inte riktigt stämmer med min egen uppfattning och/eller erfarenhet.

Som vanligt i Amanda Tartts noveller är det het sex utan omskrivningar det här handlar om och det är alltid lika positivt. Glitter är en välskriven erotisk novell som nog får pulsen att öka ganska hastigt och känslorna att svalla hos läsaren.

Tack Amanda Tartt för rec.exet!

Mer info om författaren och hennes noveller finns på Amanda Tartts websida

Mina recensioner av Amanda Tartts andra noveller

Serien om Jade
Slutspel
Rollspel
Azur

Drömserien
Vita drömmar
Rosa drömmar
Röda drömmar

Serien om Sanna
Choklad
Champagne DP
Chevalier
Chianti
Chancery Lane
Chevy
Chockrosa


Glitter finns att köpa hos t ex

Adlibris E-novell
Bokus E-novell

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar