torsdag 8 september 2016

Bokbloggsfrågan vecka 36

Än en gång ligger jag lite efter med inläggen på bloggen. Men nu är det inte jag själv som bär skulden utan jag skyller helt på vår, för närvarande, mycket nyckfulla nätkoppling. Det har alltid varit lite si och så med den men nu är det värre än någonsin, vilket nog till viss del kan bero på arbetena (dragning av fiberanslutning) här ute. Jag bara längtar till att även vi blir uppkopplade till nätet med fiber. Sämre än hur vi har det nu kan det aldrig bli.
Så medan allt just nu fungerar som det ska så tänkte jag svara på Veckans bokbloggsfråga som anordnas av Barnboksbloggen. Frågan lyder

Är det kanske fler än jag som ser hösten som en nystart? Vad har du för planer för hösten när det gäller bokbloggandet? Har du kanske hittat några nya spännande utmaningar att vara med på? Eller har du kanske planerat in några roliga tävlingar, temaspecialer eller nya bloggrutiner inför hösten? 

----------------

Nja, jag har ju kört på hela sommaren som vanligt så det blir ingen större skillnad för att det blir höst. Och jag har inte heller några specifika planer för hösten, bloggandet får fungera som vanligt. Det kan ju hända att jag kommer på något spontant längre fram, men det är ingenting jag planerar för på förhand utan tar itu med där och då i sådana fall.
Jag är med i ganska få utmaningar och det beror på att jag inte vill strypa läslusten genom att begränsa mitt läsande och/eller styra det alltför hårt. Förutsättningen för att jag ska fortsätta att tycka det är kul att läsa och blogga är att jag väljer bok efter det jag har lust att läsa just då och inte vad jag måste läsa pga någon utmaning.


2 kommentarer:

  1. Det blir inga förändringar hos mig heller, har ju också kört på som vanligt över sommaren.

    SvaraRadera
  2. Läsning ska ju vara roligt! Det ska inte kännas som ett tvång :) Vad besvärligt att ha problem internet, hoppas verkligen det blir bättre!

    SvaraRadera