torsdag 22 september 2016

Hett i hyllan #58


Det är inte speciellt varmt ute och har man två katter som absolut vill ha ytterdörren öppen så de kan gå ut och in till yttergården när de vill så är det bara för mig att sätta på mig lite mer kläder och pina mig igenom ett par timmar av kyla inomhus. Det är då jag föredrar att sitta i mitt rum och jobba på datorn eftersom rummet ligger till så att det inte hinner bli riktigt så kyligt där inne. Och eftersom det är torsdag så passar det då bra att ta itu med Monikas Hett i hyllan. Hon säger:

Jag bara gissar nu, men jag tror inte jag är ensam om att ha en del böcker i hyllan som stått där i evinnerliga tider. Är det inte dags att de där, halvt, bortglömda böckerna får ta lite plats och synas? Jo, det tycker jag. Verkligen. Därför kommer de, en efter en, att dyka upp här varje torsdag under rubriken Hett i hyllan. Lite lagom tvetydigt, eller hur? Vad har du för dolda skatter i hyllan?

--------------

Den här gången blir det inte ett loppisfynd utan en bok som jag köpt på någon bokrea (vilket år det var kommer jag inte ihåg). Titeln är länkad till Adlibris och där finns mer info om boken

Bortom varje rimligt tvivel av Malin Persson Giolito

Jag har ännu inte läst något av den här författaren, men jag vet inte hur jag tänkte  när jag köpte del 2 i en serie fast jag inte har del 1. Antagligen var väl tanken att jag skulle skaffa del 1 innan jag läste den här. Men det har inte blivit av att skaffa den där första delen och då har den här blivit kvar i bokhyllan. Så nu måste jag nog ta tag i det här och köpa del ett så jag kan läsa den här också.


2 kommentarer:

  1. Jag är också nyfiken på den här författaren.

    SvaraRadera
  2. Jag har läst en novell av henne och den var riktigt bra. Har också denna stående, plus första delen :)

    SvaraRadera