torsdag 8 september 2016

Hett i hyllan #56Fint väder igen, sol och lagom varmt. I och med det så känns det som att om resten av dan blir likadant så är det läge att vara ute ett tag med katterna. Och i alla fall den yngre av dem, Dart, tycker likadant. Han har snott runt mina fötter hela morgonen, pipit med sin "vill-ha/vill-göra"-röst och försökt valla ut mig på altanen.
Men innan jag gör något sånt ska jag delta i Monikas Hett i hyllan. Hon skriver

Jag bara gissar nu, men jag tror inte jag är ensam om att ha en del böcker i hyllan som stått där i evinnerliga tider. Är det inte dags att de där, halvt, bortglömda böckerna får ta lite plats och synas? Jo, det tycker jag. Verkligen. Därför kommer de, en efter en, att dyka upp här varje torsdag under rubriken Hett i hyllan. Lite lagom tvetydigt, eller hur? Vad har du för dolda skatter i hyllan?

-----------
Boken jag tagit fram vann jag i en utlottning på Facebook. Den ingick i ett vinstpaket, men jag kan för mitt liv komma ihåg vilka de andra böckerna var. Men det måste ha varit någon av de andra böckerna jag var ute efter för den här har jag faktiskt inte varit speciellt intresserad av någon gång. Men kanske att jag läser den någon gång eller så får jag ta och antingen lotta ut, skänka bort eller sälja den. Är någon intresserad så är det bara att ta kontakt!

Kungens hologram av Dave Eggers (titeln är länkad till förlagets sida och där finns mer info om boken)3 kommentarer:

  1. Tänk så många böcker det finns som man inte känner till. Detta är en av dem!

    SvaraRadera
  2. Kultförfattaren? Jag har aldrig hört talas om honom :) Tänk vad hopplöst ute man är :)

    SvaraRadera
  3. Författarnamnet låter lite bekant, men jag känner inte igen titeln...

    SvaraRadera