onsdag 12 december 2018

Recension: Lupinens gåta av Theréze Ingmarson

Titel: Lupinens gåta
Serie: Sophie, del 3
Författare: Theréze Ingmarson
Format: Häftad
Antal sidor: 226
Förlag: Egenutgiven
Recensionsexemplar

"Sophie lever småbarnsliv på gården i Älvdalen. Hon älskar sin dotter och kämpar för att ta sig ur förlossningsdepressionen hon drabbats av. Det blir en känslokrock när Christers nyfunna syster Angela flyttar in.
Vad vill egentligen Angela? Kommer Sophies hjärnspöken förstöra relationen till Christer och hur blir det med bröllopet?"

--------------------


Jag har ju läst de båda tidigare böckerna om Sophie så jag blev jätteglad när den här dök upp i brevlådan som en liten överraskning.

Jag tycker väldigt mycket om Sophie och jag engagerar mig så mycket i hennes liv att jag mår illa när hon mår illa och gläds med henne när hon emellanåt mår bra. Hela Sophies livssituation är ju upp och ner ett tag.

Åter igen märker jag hur mycket naturen och djuren betyder för författaren, det finns en mjukhet i beskrivningarna som gör att jag både känner och ser omgivningarna.

Lupinens gåta är en riktigt mysig bok, trots alla de svårigheter som Sophie ställs inför, den lämnar en mjuk och varm känsla efter sig när man läst klart och man hoppas att det nu är slut med svårigheterna för Sophie, så hon får ha det lugnt och skönt ett tag. Jag hoppas också att Theréze Ingmarson snart kommer med en bok till för hennes böcker är verkligen sådana som man gärna läser när man vill läsa nånting som är skrivet med hjärta och värme!

Tack Theréze Ingmarson för rec.exet!

Mer info om författaren och hennes böcker finns på Theréze Ingmarsons websida

Mina recensioner av de tidigare delarna

Flugfiskarens dotter
Över frusen älv

Recension av författarens bok med noveller

Dit längtan tar en

Lupinens gåta finns att köpa hos t ex

Adlibris Häftad
Bokus Häftad
CDON Häftad

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar