onsdag 1 juli 2020

Omslagsonsdag vecka 27: Regn


I vanliga fall bryr jag mig inte så mycket om utsidan utan det är insidan som räknas, men när det gäller böcker så är ju omslaget det första man ser. Så på onsdagar visar jag upp omslag efter ett givet tema. Det är bara omslaget som gäller, innehåll och titel spelar ingen roll.

Vill du också vara med och visa upp omslag så lägg en länk i kommentarerna så jag hittar dig sen. Du har hela veckan, fram till nästa onsdag, på dig att lägga upp dina omslag. Fri tolkning och OK att leta rätt på omslag var man vill

Vi har ju haft varm och soligt ett tag nu men nu ska det visst bli ändring på det ett litet tag framöver, dvs det blir mer likt en vanlig svensk sommar. Med det som inspiration så blir dagens tema 

REGN

--------------------

 

 

 


3 kommentarer:

 1. Idag var det svårt! Jag hittade bara ett enda omslag som kunde passa in på riktigt. Sedan fick jag försöka se det som kanske inte fanns och se för att klämma in ett till.

  https://skrivrobert.blogspot.com/2020/07/omslagsonsdag-vecka-27-regn.html

  SvaraRadera
 2. Igår kom en rejäl skur på tvären, till och med trosorna blev blöta... men när jag kom hem så sken solen! Vilka rolig omslag du hittat, här mina:
  http://hannelesbibliotek.blogspot.com/2020/07/regn-omslag.html

  SvaraRadera
 3. Jag fick ge mig ut och leta på nätet, hittade tyvärr inget regn i bokhyllorna. ;) Efter regn har jag också på min lista och den är nog min favorit.
  https://ettmystisktbibliotek.blogspot.com/2020/07/omslagsonsdag-regn.html

  SvaraRadera