lördag 13 februari 2016

BOKREA 2016
Förra årets försök att inte köpa så mycket böcker stöp direkt när bokrean kom och jag var lite orolig för att det skulle bli likadant i år. Nu har då förhandsbokningen inför bokrean 2016 startat och jag har varit ute och kollat lite hos näthandlarna. Jag tycker faktiskt inte att det finns så speciellt många böcker jag vill ha därifrån så det blir en mycket liten förhandsbokning till nätbokhandlarna.Det som överraskade istället är att t ex Akademibokhandeln hade många fler titlar som intresserade mig. Alltså blir det nog fler bokinköp från den fysiska handeln i år än vad det blivit under tidigare år.


Har du hittat något intressant på rean?


4 kommentarer:

 1. Hittade bara en bok på adlibris. Men flera på Akademibokhandeln så där kommer jag köpa en del från :)

  SvaraRadera
 2. Jag försöker aktivt hålla mig från rean. Får se hur det går...

  SvaraRadera
 3. Njae kände inte riktigt för årets rea men möjligtvis att jag köper hem Simona Ahrnstedt. Men ska nog ge mig ut i affärerna istället tillsammans med en väninna :D Kanske får mer feeling då!

  SvaraRadera
 4. Jag har inte kollat in rean så mycket än men ska. Är inte så mycket för att browsa rean på nätet så ska nog helt enkelt gå till akademibokhandeln och kika. Jag har en vän som jag alltid brukar gå med så det blir nog en bokjakt med henne snart :)

  SvaraRadera