måndag 8 februari 2016

Veckans bokbloggsfråga - vecka 6

Igår kväll planerade jag lite för allt jag skulle göra idag, och jag steg upp rätt så tidigt t o m, men sen var det stopp. Jag har inte fått någonting gjort av det jag hade planerat timmarna går och jag hittar inte orken eller driven nånstans. För att försöka få igång mig själv så tänkte jag delta i barnboksbloggens Veckans bokbloggsfråga . Den här veckan vill Carola veta

Snart är det alla hjärtans dag. Kommer du att uppmärksamma denna dag på något sätt relaterat till böcker? Kommer du exempelvis att ge bort en bok till någon du håller kär, skriva något särskilt temainlägg på din blogg, fokusera mer än vanligt på böcker som handlar om kärlek och relationer eller något helt annat? 

-------------------------

Det blir ett mycket kort svar den här gången

NEJ, verkligen inte! Kommer inte att uppmärksamma alla hjärtans dag på något sätt varken bokrelaterat eller på annat sätt.. Alla hjärtans dag känns för mig mer som ett påhitt från handlare för att på så sätt få sälja mer....


7 kommentarer:

 1. Håller helt med, är så skeptisk till kommersiella jippon.

  SvaraRadera
 2. Ah, själv tycker jag det är kul med högtider som motiverar en att skriva om något särskilt. Så för mig blir det romantiktemade inlägg :)

  SvaraRadera
 3. Skeptisk till det kommersiella, inte lika skeptisk till bra kärlekshistorier i bokform.

  SvaraRadera
 4. Jo det är det men jag brukar ändå köpa något till de mina.

  SvaraRadera
 5. Kunde inte hålla med dig mer :) Det var något av det första jag sa till han som numera är min sambo, att här firas inte alla hjärtans dag. Och det var absolut inget tjejspråk :)

  SvaraRadera