tisdag 23 februari 2016

Extra rabatterImorgon öppnar alltså bokrean och när jag idag kollade igenom de reklamblad/häften osv vi fått från olika håll om det så insåg jag att vi nog får ge oss ut tidigt imorgon bitti. På det sättet kan vi dra mest nytta av de extra rabatter vissa butiker erbjuder så blir våra bokinköp ännu lite billigare

Akademibokhandeln har ett 4 för 3-erbjudande som gäller kl 07.00 - 10.00 och det erbjudandet gäller alla reaböcker. Erbjudandet går ut på att köper man fyra böcker så får man den billigaste gratis.

ICA Maxi i Gnista (vår närmaste ICA Maxi-butik) ger 25% extra rabatt på reaböcker vid köp av minst 2 böcker (och minst två lär man ju hitta utan problem).ICA hade ju inte så många böcker på nätet i år men jag misstänker att det kommer att finnas betydligt fler i butik eftersom de gör reklam om att de har över 800 reatitlar.

Så imorgon är det upp-och-hoppa tidigt på morgonen så att reaböckerna blir ännu billigare. Faran är såklart att man köper fler än man hade tänkt sig från början.


4 kommentarer:

 1. Hoppas du får tag i det du vill ha!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag håller tummarna! Tyvärr brukar det också hamna en del annat också i kundkorgen och inte bara det som jag från början ville ha.

   Radera
 2. Jag ska också upp tidigt och på rean imorgon. Hoppas vi båda gör riktiga fynd :D Lycka till!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kul! Hoppas du också hittar det du vill ha! Lycka till till dig också!

   Radera