söndag 28 februari 2016

Veckoplanering vecka 201609

Planeringen för vecka 8 visade sig fungera rätt så bra och det är jag glad för. Det visar på att jag börjar bli bättre på det här med att planera mitt läsande.
Vecka 9 lär bli knivigare, nu blir det mars och jag vet redan nu att mars är en månad då det är fruktansvärt svårt att planera ens för en vecka i taget. Men jag kan ju försöka i alla fall, om inte planeringen sedan fungerar så är det ju inte hela världen. Och så får det bli bara några böcker i planeringen så är den eventuellt hållbar.


Läsning till vecka 09 alltså

Blodbokens tid av Bodil Mårtensson
Arvet från Stonehenge av Sam ChristerDen tredje rösten av Cilla och Rolf Börjlind

Tveksamt om jag hinner ens de här men man kan ju hoppas i alla fall.

Vad hade du tänkt dig att läsa i veckan?
5 kommentarer:

 1. Jag tänkte läsa ut Mãn av Kim Thúy. Därefter ska jag ge mig i kast med Brända skuggor av Kamila Shamsie. Hinner jag så ska jag också läsa Hönan som drömde om att flyga av Sun-Mi Hwang.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Brända skuggor och författaren Kamila Shamsie har jag inte hört talas om men blev så nyfiken att jag var tvungen att kolla upp det och den boken låter som nånting som jag skulle gilla.

   Radera
  2. Jag älskade Brända skuggor, så jag kan verkligen rekommendera den :)

   Radera
 2. När säsongen för recex börjar blir det svårt att planera för detaljerat. Jag ska försöka läsa några av mina hyllvärmare den här veckan, först ut Louise Penny med Den grymmaste månaden :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Precis! Trots att jag vet vad jag tackat ja till så brukar det ju bli att först kommer ingenting, sen kommer ingenting och sen kommer allt på en gång och då är det bara att släppa allt annat för att hinna med.

   Radera